ChargeAmps Halo Wallbox

Fastmontert kabel på 5,5 m
(enten type 1 eller type 2) 
Opptil 16 A
Opptil 3,7 kW
Wifi kommunikasjon


Bestill

*Prisen inkluderer 10 % rabatt


Ladepakke fra Fortum for deg som 

ønsker trygg og effektiv lading

Med ladepakke fra Fortum kjøper du strøm fra fornybare kilder hver gang du lader bilen, både hjemme og på tur. Bestill i dag – få 10 % rabatt!Pakken inkluderer ferdig installert hjemmeladestasjon, ladebrikke fra Fortum Charge & Drive og strømavtalen Ladebonus som gir deg 15 % rabatt på alle våre hurtigladestasjoner. Alt samlet på én faktura gir deg full kontroll!

Bor du ikke i Oslo, Akerhus eller Østfold, meld din interesse her.
Faktura

Delbetal rentefritt

449 kr/mnd*

i 36 mnd

Faktura 

Engangsbetaling

16 164 kr*

inkl. mva

Produktinformasjon – Charge Amps Halo Wallbox

Hjemmeladestasjonen for deg som ønsker effektiv, trygg og enkel lading kombinert med et pent og moderne design. Laderen har fastmontert ladekabel (type 1 eller type 2) og kabelen kan byttes av elektriker. Denne hjemmeladestasjonen er en enfase 16 A veggboks som gir opptil 3,7 kW. ChargeAmps gir deg muligheten til å se historisk ladedata som f.eks energiforbruk den siste måneden gjennom webportalen my.charge.space.


Installasjon

Pakken du kjøper inneholder en standard installasjon. Vår installatør vil undersøke om installasjon i ditt hjem krever ytterligere materiell ut over det som tilbys i vår standardinstallasjon.
En standard installasjon inneholder:
  1. 1 stk 20A sikring montert i sikringsskap 
  2. 1 stk Jordfeilbryter klasse B (jordfeilbryter inkludert i pakken) 
  3. Inntil 10m 4mm2 kabel 
  4. Boring gjennom inntil 2 trevegger 
  5. Montering, tilkobling og innjustering 
  6. Inntil 50 km kjøreavstand tur/retur for installatør

Eventuelle tilleggsjobber og kjøring ut over 50 km faktureres med installatørens gjeldende priser. Skulle det være andre tilleggsjobber utover hva som er relatert til installasjon av hjemmelader, faktureres dette med installatørens gjeldende priser. Se ellers våre vilkår.


Strømavtalen Ladebonus

Få hele 15 % rabatt på Fortum Charge & Drives ladestasjoner når du kjøper strømavtalen Ladebonus fra Fortum til boligen din! Med vår strømavtale Ladebonus kjøper du fornybar strøm til boligen til en rimelig pris. Samtidig bidrar du til vårt videre arbeid med å utvikle og utvide ladenettverket i Norge. Du betaler kun 19 kr i fastbeløp i måneden og 4,75 øre/kWh i påslag. Og det er selvfølgelig etterskuddsvis betaling.


Ladebrikke fra Charge & Drive

Med ladebrikke fra Fortum betaler du bare for den ladingen som du faktisk trenger ved Fortums ladestasjoner for elbil, enkelt og greit. Ladebrikken er gratis og du betaler kun pr. minutt du lader. Ladeforbruket faktureres etterskuddsvis. Alt fra Fortum samlet på én faktura, gir deg full kontroll!


Om pilot*

Ved å delta i Fortums pilotprosjekt for hjemmeladestasjon godtar du å bistå Fortum med informasjon om hvordan du oppfatter prosessen rundt kjøp, installasjon og bruk av tilbudet. Tilbakemeldinger gis ved hjelp av en app. Grunnen til at vi ber deg om tilbakemelding, er fordi vi ønsker å kvalitetssikre kundeopplevelsen i alle ledd før vi lanserer vårt tilbud i hele landet. Vi setter stor pris på at du bistår oss med viktig tilbakemelding – derfor tilbyr vi en ekstra hyggelig pris til våre pilotkunder! 


Vilkår

Avtalevilkårene består av standardvilkårene for hjemmeladestasjon, som gjelder ved kjøp av alle typer hjemmeladestasjoner fra Fortum. Deretter følger de produktspesifikke vilkårene som omhandler forhold som er forskjellige for de ulike hjemmeladestasjonene vi tilbyr. Til sist følger vilkårene for strømavtalen Ladebonus. Dette danner til sammen avtalen mellom Fortum og deg som kjøper. Les vilkårene her!*Vi forbeholder oss retten til å ta en kvalifisert vurdering om hvorvidt din installasjon kan utføres i denne fasen av vår satsing på hjemmelading.

Del :