Pakken inkluderer ferdig installert hjemmeladestasjon, ladebrikke fra Fortum Charge & Drive og strømavtalen Ladebonus som gir deg 15 % rabatt på alle våre hurtigladestasjoner. Alt samlet på én faktura gir deg full kontroll!

Ladepakke fra Fortum for deg som

ønsker enda raskere lading


Med ladepakke fra Fortum kjøper du strøm fra fornybare kilder hver gang du lader bilen, både hjemme og på tur. Bestill i dag – få 10 % rabatt!


Schneider EV Link Smart Wallbox


Type 2 uttak
Opptil 32 A
Opptil 7,4 kW
Inkludert 4G-modem 
Ladekabel er ikke inkludert.


Bestill

* Prisen inkluderer 10 % rabatt

Bor du ikke i Oslo, Akerhus eller Østfold, meld din interesse her. 
Faktura

Delbetal rentefritt

535 kr/mnd*

i 36 mnd
Faktura

Engangsbetaling

19 260 kr*

inkl mva.

Produktinformasjon – Schneider EV Link Smart Wallbox

Dette er hjemmeladestasjonen for deg som har behov for enda raskere lading kombinert med høy kvalitet. Hjemmeladestasjonen leveres uten ladekabel slik at du enkelt kan lade alle biltyper. Schneider EV Link er i vårt tilbud satt opp for 230 V IT og opptil 7,4 kW (ta kontakt dersom du har andre behov en standardpakken). Det følger med en nøkkel, slik at laderen eller kabelen kan låses. Den er også klargjort for kommunikasjon med våre fremtidige tjenester via et 4G-modem.


Installasjon

Pakken du kjøper inneholder en standard installasjon. Vår installatør vil undersøke om installasjon i ditt hjem krever ytterligere materiell ut over det som tilbys i vår standardinstallasjon.
En standard installasjon inneholder
 
  1. 1 stk (opptil 32 A) topolet automatsikring 
  2. 1 stk jordfeilbryter klasse B montert i eksisterende sikringsskap
  3. Inntil 10m 6mm2 kabel 
  4. Boring gjennom inntil 2 trevegger
  5. Montering, tilkobling og innjustering
  6. Inntil 50 km kjøreavstand tur/retur for installatør
Eventuelle tilleggsjobber og kjøring ut over 50 km faktureres med installatørens gjeldende pris. Skulle det være andre tilleggsjobber utenfor hva som er relatert til installasjon av hjemmeladestasjonen, faktureres dette med installatørens gjeldende pris. Se ellers våre vilkår.


Strømavtalen Ladebonus

Få hele 15 % rabatt på Fortum Charge & Drives ladestasjoner når du kjøper strømavtalen Ladebonus fra Fortum til boligen din! Med vår strømavtale Ladebonus kjøper du fornybar strøm til boligen til en rimelig pris. Samtidig bidrar du til vårt videre arbeid med å utvikle og utvide ladenettverket i Norge. Du betaler kun 19 kr i fastbeløp i måneden og kun 4,75 øre/kWh i påslag. Og det er selvfølgelig etterskuddsvis betaling.


Ladebrikke fra Charge & Drive

Med ladebrikke fra Fortum betaler du bare for den ladingen som du faktisk trenger ved Fortums ladestasjoner for elbil, enkelt og greit. Ladebrikken er gratis og du betaler kun pr. minutt du lader. Ladeforbruket faktureres etterskuddsvis. Alt fra Fortum samlet på én faktura, gir deg full kontroll!


Om pilot*

Ved å delta i Fortums pilotprosjekt for hjemmeladestasjon godtar du å bistå Fortum med informasjon om hvordan du oppfatter prosessen rundt kjøp, installasjon og bruk av tilbudet. Tilbakemeldinger gis ved hjelp av en app. Grunnen til at vi ber deg om tilbakemelding, er fordi vi ønsker å kvalitetssikre kundeopplevelsen i alle ledd før vi lanserer vårt tilbud i hele landet. Vi setter stor pris på at du bistår oss med viktig tilbakemelding – derfor tilbyr vi en ekstra hyggelig pris til våre pilotkunder!


Vilkår

Avtalevilkårene består av standardvilkårene for hjemmeladestasjon, som gjelder ved kjøp av alle typer hjemmeladestasjoner fra Fortum. Deretter følger de produktspesifikke vilkårene som omhandler forhold som er forskjellige for de ulike ladestasjonene vi tilbyr. Til sist følger vilkårene for strømavtalen Ladebonus. Dette danner til sammen avtalen mellom Fortum og deg som kjøper. Les vilkårene her!*Vi forbeholder oss retten til å ta en kvalifisert vurdering om hvorvidt din installasjon kan utføres i denne fasen av vår satsing på hjemmelading.

Del :