Skal du på langtur med elbil i sommer?

I juli kan du kjøpe dagspass på lading hos Fortum Charge & Drive for 150 kroner inkl. mva. og få fri lading i et helt døgn! Produktet lønner seg for deg som skal på langtur og skal hurtiglade mer enn 60 minutter totalt på én dag. Du kan se alle Fortums ladestasjoner på map.chargedrive.com. Her kan du også se om ladestasjonene er ledige, opptatt eller ute av drift.

Fyll ut skjemaet på denne siden for å bestille dagspass!

✓ Fri bruk i et helt døgn!

✓ Fri bruk av nesten 1000 ladestasjoner!

✓ Fri bruk i hele Norge!

Vilkår

Dagspasset koster 150 kroner (inkl. mva.) per dag, og må bestilles minimum tre virkedager før det skal brukes. Dagspasset gjelder kun for norske kunder.

Produktet kan kun bestilles på nett, og forutsetter at du har en aktiv ladebrikke registrert hos Fortum Norge, knyttet til betaling via faktura. Produktet er ikke tilgjengelig for brikker som allerede har en forhåndsbetalt sum registrert. Du kan bestille ladebrikke på fortum.no/ladebrikke.

Dagspasset gjelder kun for det faktiske døgnet du bestiller for, fra 00:00:00 til 23:59:59. Tilbudet er kun gyldig for lading i juli, og vi selger kun et begrenset antall. Dagspasset gjelder for den bilen det registeres for, og kan ikke benyttes for flere biler samtidig. Dersom vi ser at brikken misbrukses vil brikken bli stengt.

Har du ladebrikke fra Elbilforeningen kan du også kjøpe dagspass, så lenge brikken din er registrert hos Fortum på faktura og aktivert.

Du vil motta en bekreftelse fra kundeservice når din bestilling er behandlet. Dagspasset er ikke gyldig dersom du ikke har mottatt en bekreftelse fra oss. Du vil motta faktura for dagspass på din neste ladefaktura. Se øvrige vilkår for ladebrikke her

Hvor kan jeg lade?

Du kan lade på Fortum Charge & Drives ladestasjoner over hele Norge. Oversikten finner du på map.chargedrive.com.

Jeg lader via SMS, kan jeg kjøpe dagspass?

Nei, det kan du ikke. For å bruke dagspasset må du ha en ladebrikke fra Fortum Charge & Drive. Ladebrikken er helt gratis, gjør ladingen din enklere og den bestiller du her.

Hvor lenge er dagspasset gyldig?

Dagspasset er gyldig kun for det faktiske døgnet du bestiller, fra 00:00:00 til 23:59:59.


Fri bruk for 150 kroner per dag i juli!