Registrer ladebrikke fra elbilforeningen

Alle medlemmer i Elbilforeningen mottar en brikke som kan registreres hos flere ladeoperatører. Fortum er en av operatørene som er med i ordningen. Du kan fortsatt benytte deg av Fortums ladebrikke dersom du ønsker det, og vi gjør oppmerksom på at Elbilforeningens brikke kun vil fungere på Fortums ladere i Norge. Ønsker du å lade ved våre ladere i Finland eller Sverige må du benytte deg av en brikke fra Fortum. Du kan lese mer om brikken på elbil.no

Klikk her for å aktivere ladebrikken fra Elbilforeningen
Har du en ladebrikke fra Fortum, men ønsker å registrere brikken fra Elbilforeningen i tillegg? Ta kontakt med kundeservice på telefon 06910 eller e-post chargedrive.no@fortum.com.

Vi gjør oppmerksom på at brikker med forhåndsbetalt abonnement fra forhandler ikke kan overføres til Elbilforeningens brikke.
  
Priser og Vilkår:

Det koster ingenting å registrere brikken din hos Fortum, du betaler kun for lading etter følgende priser:

  1. Mellomrask lading (400V/32 amp) koster kr. 1,00 pr minutt (dersom annet ikke er spesifisert på laderen.
  2. Hurtiglading koster kr 2,50 pr. minutt (inklusiv AC 43 KW) ved bruk av ladebrikke eller webapp map.chargedrive.com. Hurtiglading via SMS koster kr 3,00 pr. minutt.
  3. Alle våre ladere skal være merket med riktig prisinnformasjon
  4. Du vil få månedlig etterskuddsvis faktura på e-post, for miljøvennlig og gebyrfri betaling. Du kan også opprette avtalegiro- og/eller e-faktura.
  5. Det vil også snart være mulig å knytte ladebrikken til bank- eller kredittkort.
  6. Du betaler for tiden du er koblett til laderen uavhengig av om du lader eller ikke, fordi du opptar en plass som en annen kunde kunne ladet på.
  7. Se fullstendige vilkår til høyre på siden.