Våre strømavtaler

Velg riktig strømavtale for boligen din

Lurer du på hvilken av våre strømavtaler du skal bestille? Med vår avtalevelger hjelper vi deg med å finne riktig avtale for hjemmet ditt. Gå til avtalevelgeren her eller finn din nye strømavtale i oversikten nedenfor.

Elle, melle..

Fremdeles litt i tvil om hvilken strømavtale du bør velge? Hva med å snakke med en av våre hyggelige kunderådgivere på telefon 06910 i stedet. Du kan også sende oss en e-post eller kontakte oss på vår Facebook-side.

Sikre deg en av Norges billigste strømavtalerForbrukerrådets strømprisoversikt. Fra1. januar har du 0,85 øre/kWh i påslag når du har Fortum eStrøm i stikkontakten. 

✓ En av Norges billigste avtaler
✓ Etterskuddsvis betaling
✓ Spotpris

       Bestill       

Les mer om strømavtalen eStrøm

CO2Fri er en spotpris strømavtale som er opprinnelsesgarantert fra 100% vannkraft. Avtalen passer for deg som tenker på miljøet og som ønsker en gunstig strømavtale for hjemmet ditt.

✓ 100% fornybar strøm
✓ Lavt påslag og fastbeløp
✓ Innkjøpspris

Fortum samarbeider med KickBack; et fordelsprogram hvor du får bonus når du handler på nett. Er du KickBack-medlem og velger Fortum KickBack får du månedlig bonus. 

✓ 400 kr i oppstartsbonus
✓ 10 kr i bonus per måned
✓ Innkjøpspris

       Bestill       

Les mer om strømavtalen KickBack  

Jubileumsstrøm er en spesialavtale for deg som ønsker å bidra til feiringen av tusenårsjubileet, samtidig som du støtter Sarpsborg by. Avtalen er en ren spotpris. 

✓ For deg som er ekte sarping
✓ Overskuddet går til iSarpsborg
✓ 100% fornybar strøm

       Bestill       

Les mer om Jubileumsstrøm  
Vår spotpris strømavtale eSpot passer for deg som bor i liten/mellomstor bolig med lavt strømforbruk (<18.500 kWh/år). Du får billig strøm til innkjøpspris pluss et lavt påslag. 

✓ For deg i liten/mellomstor bolig
✓ Etterskuddsvis betaling
✓ Spotpris

       Bestill       

Les mer om strømavtalen eSpot
Netto er en billig strømavtale som gir deg som bor i stor bolig billige strømpriser (>18 500 kWh/år). Du betaler de samme strømprisene som vi gjør, pluss påslag og fastbeløp. 

✓ For deg i stor bolig
✓ Etterskuddsvis betaling
✓ Innkjøpspris

Strømavtalen Enkel passer for deg som ønsker fleksible betalingsfrister: Du kan selv velge når du ønsker å betale ved at du kan utsette forfallet på strømregningen helt gratis. 

✓ Gratis betalingsutsettelse
✓ Få faktura i posten uten gebyr
✓ Innkjøpspris

       Bestill       

Les mer om strømavtalen Enkel
Elbileier? Få gratis lademinutter når du kjøper strøm fra Fortum til boligen! Du får 100% fornybar strøm til boligen, og ladebonus på Fortum Charge & Drives ladestasjoner.  

✓ Få gratis lademinutter hver mnd 
Strøm og ladeforbruk på èn regning
✓ 5% rabatt på lademinuttpris

       Bestill       

Les mer om strømavtalen Ladebonus
NorgesSpot er laget for å passe deg som ønsker billig strøm – uansett hvor i Norge du bor. Strømavtalen gir deg garanti på at strømmen du forbruker kommer fra 100% vannkraft. 

✓ 100% fornybar strøm
✓ 19 kr fastbeløp per måned
✓ Innkjøpspris

       Bestill       

Les mer om strømavtalen