Etablering og drift av ladestasjoner

Fortum Charge & Drive er totalleverandør av ladestasjoner for elbil, både for små og store bedrifter.

Fortum Charge & Drive er en totalleverandør som har alt deres bedrift trenger

Vi hjelper din bedrift med innkjøp, installasjon, drift og vedlikehold av ladestasjoner, og samarbeider med alle de største leverandørene av ladeutstyr, samtidig som vi stadig tester ut nye.

Du velger om vi kun skal drifte ladestasjonene med vårt skysystem, eller om vi også skal ta oss av vedlikeholdet. Med oss får du en leverandør med lang erfaring, og vi drifter over 2400 hurtige og mellomraske ladestasjoner i Norge alene. Våre løsninger passer for alle: privat, offentlig, borettslag og sameier.

Hos oss kan starte med uoppkoblede ladere i mindre skala, eller du kan benytte vårt system for drift i stor skala med reproduserbare prosesser og funksjoner.

Vårt system støtter alle prosesser og transaksjoner for dine oppkoblede ladestolper. Vi kan styre tilganger basert på behov og du kan få statistikk og rapporter på dine ladere. Vi har høye krav til oppetid og datasikkerhet.

Våre tjenester

Grunntjeneste Adgang til ladestasjonene via baksystem, for feilsøking og analyse
Overvåking og fjernstyring

Feilsøking og feilretting via baksystem

Karttjeneste

Synliggjør tjenesten i appen

Identifisering via app eller RFID

Sikrer adgang til ladestasjonen for registrerte brukere

Betalingsløsninger

Betaling via SMS eller RFID med valg av flere prismodeller basert på kWh eller minuttpris, eller forskjellige prisnivåer for flere typer brukere

Kundeservice for sluttkunder

Tilgang til vår suverene kundeservice i Arbrå

Årlig vedlikehold

Årlig serviceavtale

Rapportgrunnlag og statistikk

I vårt system kan du hente ut alt du trenger av rapporter og statistikk. Systemet har også støtte for Plugsurfing, roaming-tjenesten som i dag er den mest omfattende i Europa med flest tilsluttede ladepunkter.

En kostnadseffektiv løsning

Vi utvikler vår roaming-tjeneste hele tiden, blant annet gjennom å tilby kostnadseffektive løsninger med full fleksibilitet for deg som operatør. Du tilbyr tjenesten til dine sluttbrukere slik du selv ønsker.

CS15

Kontakt oss på e-post

Lurer du på noe om elbil og lading kan du sende oss en e-post

Send e-post her

CS1

Charge & Drive kundeservice

Har du spørsmål om elbil og lading står vårt kundeservice-team klart til å hjelpe deg alle hverdager mellom klokken 08.00 og 16.00

Tel: 21 49 69 10

 

VC5

Charge & Drive teknisk service

Har du tekniske spørsmål kan vår døgnåpne telefonsupport hjelpe deg

Tel: 22 55 54 24