Avtaler for storkunder

Sammen for en renere verden

Våre tjenester for deg som storkunde

Nysgjerrig på å finne ut hvordan du får lavest mulig strømkostnader? Eller vil du vite mer om fremtidens produkter og tjenester?

Kraftforvaltning

Vi vil hjelpe din bedrift til å ha lavest mulig strømkostnader. Dette får vi til ved et godt samarbeid med dere og våre Kraftforvaltere som kombinerer forvaltning med fysisk handel. Vi er stolte over å tilby forvaltningsekspertise fra et av Nordens mest erfarne og kompetente handelsmiljøer.
Kraftforvaltning passer for kunder med et strømforbruk over 10GWh årlig.

Porteføljeforvaltning: Her ser vi på hvilken risiko dere ønsker å ta og tilbyr strategier med høy, middels og lav forutsigbarhet. Uavhengig av hvilken strategi som velges er formålet å levere en pris som er under spotprisen, uansett om denne er høy eller lav.
Sammenlign gjerne denne type avtale med å investere penger i et fond. Vi jobber kontinuerlig for at du skal tjene penger på investeringen.

Spot med finansiell sikring: Sammen definerer vi en andel av strømforbruket som skal sikres for bedriften. Med dette produktet ligger spotprisen i bunn og følger Nordpool, vi lager sammen en strategi for å sikre dere mot de høyeste pristoppene.
Vår rolle i denne type avtale kan enkelt sammenlignes med en aksjemegler. Vi er deres rådgiver, dere bestemmer selv hvilken strategi som skal legges og når posisjoner skal kjøpes og selges.

Krafthandelstjenester for energiintensiv industri: Vi tilbyr skreddersydde løsninger basert på bedriftens behov og optimaliserer deres strømkjøp og risikohåndtering. Vi tilbyr også flere miljøvennlige produkter som hjelper deres bedrift med å redusere miljøavtrykket og bidra til langsiktig bærekraftig utvikling.

Sammen finner vi ut hvilken type forvaltning som passer deres bedrift best.

Nyheter fra Fortum bedrift

Vårt mål er en verden med en renere luft for alle

Vi i Fortum mener at dersom vi skal nå klimamålene må all energiproduksjon komme fra fornybare energikilder. Som et ledende selskap innen innovasjon og fornybar energi, ønsker Fortum å være en bidragsyter for å løse klimautfordringene verden i dag står overfor. Fortum vil derfor fortsette å investere i fornybar energiproduksjon.

 

Kontakt en av våre hyggelige rådgivere

daniel lega

Daniel Lega

Business Manager Large Enterprise
Tel: 94872777
daniel.lega@fortum.com

Pertti Mantynen

Pertti Mantynen

Customer Relationship Manager
Tel: 91721418
pertti.mantynen@fortum.com

Espen Klaesson

Espen Klaesson

Senior Key Account Manager
Tel: 47669248
espen.klaesson@fortum.com

Joachim Havikhagen

Joachim Havikhagen

Key Account Manager
Tel: 41243088
joachim.havikhagen@fortum.com

Kontakt en av våre hyggelige kundebehandlere

Marius Amsjo Riis

Marius Amsjo Riis

Team Leader Service Management Large Customers
Tel: 93461395
marius.riis.amsjo@fortum.com

Farshidjam Keyvan

Keyvan Farshidjam

Service Manager
Tel: 94251605
enterprise@fortum.com

Tor-Finn Vagslid

Tor-Finn Vagslid

Service Manager
Tel: 95883691
enterprise@fortum.com

Ingrid Cecilie Horn

Ingrid Cecilie Horn Granas

Service Manager
Tel: 90927817
enterprise@fortum.com