Charge & Drive – ladeløsninger for bedrifter

På utkikk etter ladere eller ladetjenester?

Er din bedrift på utkikk etter en leverandør av ladeløsninger? Vi tilbyr totalløsninger for lading av elbil for både små og store bedrifter. Vi kan hjelpe deg med alt fra innkjøp og innstallasjon til drift og vedlikehold av ladestasjoner. Mer informasjon finner du her

Bestill ladebrikke

Med ladekort fra Fortum Charge & Drive betaler du kun for den tiden du bruker på å lade bilen din! Du kan lade elbilen din i hele vårt nettverk med både RFID-brikke, SMS og fra vår egen app.

Les mer, og bestill ladebrikke til elbilen her.

Fortum Charge & Drive er en totalleverandør av ladestasjoner både for små og store bedrifter. Vi kan hjelpe din bedrift med innkjøp, innstallasjon, drift og vedlikehold av ladestasjoner. Vi samarbeider med alle de største leverandørene av ladeutstyr og vi tester stadig ut nye. Med oss får du en leverandør med lang erfaring, vi drifter 1000 ladestasjoner i Norge alene. Med vårt driftsikre og velutviklede system som kommuniserer med laderne så er du godt rustet til å møte krevende elbilister. Vi har løsninger for små og store aktører, private så vel som offentlige. Vi har også løsninger for borettslag og sameiere. Kontakt oss i dag, vi har løsninger for ditt behov! 


Følg oss, da, vel!

På vår Facebook-side får du rykende ferske ladenyheter, nyttig informasjon og statusoppdateringer. Vi som jobber i Fortums Charge & Drive-team svarer deg på det du måtte lure på av lading og elbiler.

Følg oss på Facebook

Ønsker du å kontakte oss?

Har du spørsmål vedrørende lading, brikken din eller fakturaen fra Fortum, kan du kontakte kundeservice på 21 49 69 10 eller via chargedrive.no@fortum.com. Har du tekniske problemer mens du står på en lader, kan du kontakte vår døgnåpne kundeservice på telefon 22 55 54 24

Del :