Charge & Drive – ladestasjoner og drift

Vi er der for dine kunder

Vi gjør ladehverdagen enklere for dine kunder. Vi har gode karttjenester som gir dine kunder lett oversikt på map.chargedrive.com, 24 timers kundeservice, og fleksible betalingssystemer. 

Du kan velge betaling på dine ladere per minutt, gjennom parkeringsavgift, kampanjetilbud eller annet som passer for din bedrift.  Både du og dine kunder kan logge inn og se blant annet statistikk og kvitteringer i våre systemer. 

– Selv for oss, som lever av å selge drivstoff, har etableringen av Fortum Charge & Drive betalt seg mange ganger, sier Børre Fjeldstad fra Lasses bilsenter på Bamble i Telemark. Les mer her

Fleksibelt kvalitetsutstyr

Vi samarbeider med de største leverandørene av ladeutstyr. Du kan starte med uoppkoblede ladere i mindre skala, eller du kan benytte vårt system for drift i stor skala med reproduserbare prosesser og funksjoner. 

Vårt system støtter alle prosesser og transaksjoner for dine oppkoblede ladestolper. Vi kan styre tilganger basert på behov og du kan få statistikk og rapporter på dine ladere. Vi har høye krav til oppetid og datasikkerhet Les mer om våre ladere her.

Fortum Charge & Drive er en totalleverandør av ladestasjoner for elbil både for små og store bedrifter. Vi kan hjelpe din bedrift med innkjøp, installasjon, drift og vedlikehold av ladestasjoner. Vi samarbeider med alle de største leverandørene av ladeutstyr og vi tester stadig ut nye.

Med oss får du en leverandør med lang erfaring, og vi drifter over 1000 hurtig- og mellomraske ladestasjoner i Norge alene. Vi har løsninger for små og store aktører, private så vel som offentlige. Vi har også løsninger for borettslag og sameier. 

Kontakt oss i dag, vi har løsninger for ditt behov! 

Vi drifter over 1000 ladere bare i Norge og har i dag over 60 000 ladekunder