Om ladestolpene

Er du på utkikk etter en god leverandør av ladetjenester så er Fortum et godt valg. Med oss får du lang erfaring, gode systemer og et bredt spekter av forskjellige fornøyde kunder. Vi har løsninger for mellomrask- og hurtiglading for store og små kunder til både inne og utemiljø. Fortum samarbeider med ledende leverandører av ladestolper, og tester stadig ut nye løsninger. 

Hos oss kan du velge om du ønsker ikke-kommuniserende utstyr eller utstyr som er koblet opp mot vårt intelligente driftsystem som overvåker laderne og lar deg fjernstyre laderen ved problemer. Du kan velge om du ønsker å kjøpe eller leie ladestolper, eller du kan bruke oss til å drifte allerede eksisterende ladeløsninger.

Hurtigladere

Ønsker du å sette opp en hurtiglader er du på riktig sted. Vi drifter i dag over 400 hurtigladere i vårt nettverk i Norge alene, har tett samarbeid med flere ledende leverandører av hurtigladere som ABB, Tritium og Efacec, og vi tester stadig ut nytt utstyr. 

Du kan velge å bare tilby hurtiglading med DC CHAdeMO eller DC CCS/Combo teknologi, eller du kan kjøpe trippelladere som gir begge disse samt AC-lading med maks 22 kW. Vi hjelper deg å finne hurtigladeren som passer best for ditt behov basert på hva dine kunder trenger.

Mellomraske ladere og normalladere

Vi tilbyr flere forskjellige såkalte semihurtige ladere. Du kan velge å ha ikke-kommuniserende ladestolper eller ladestolper som er koblet opp mot vårt system som overvåker og kan fjernstyre laderne. Vi samarbeider med, og kan tilby utstyr fra leverandører som Garo, Ensto og Proxxl og vi tester også ut andre leverandører. 

Du kan velge hvor mye effekt du ønsker på ladestolpen fra 3,6 kW til 22 kW avhengig av hva slags tilbud du ønsker å gi brukerne, og du kan selv velge om du ønsker å ta betalt for ladingen og hvordan.

Vi tar gjerne en prat med deg om din bedrifts behov for ladeutstyr og ladetjenester. Kontakt oss her

Ladeløsninger for borettslag og sameiere.

Vi hjelper deg med å sette opp veggbokser både med og uten kommunikasjon. Vi har løsninger der beboerne kan lade med egen ladebrikke, med eller uten betaling. Kontakt oss på 21 49 69 10 så kan vi hjelpe deg å velge riktige løsninger.

Lang og bred erfaring med ladeløsninger

Vi har vært med på mange spennende ladeprosjekter og har lang erfaring med å skreddersy løsninger. Her kan du lese mer om noen av de prosjektene vi har vært med på.