Våre kunder – ladestasjoner

Fortum Charge & Drive er en total leverandør av ladeløsninger og ladeutstyr for alle, både små og store organisasjoner, offentlige og private selskaper. Blant våre kunder og samarbeidspartnere finner du store aktører som Renault, Nissan, Kiwi, McDonalds, Møller gruppen og Time Park, du finner også restauranteiere, hoteller, parkeringsselskaper og kommuner. Her kan du lese litt om noen av de prosjektene som vi er stolte av å få være med på og som viser litt av bredden i det vi gjør.
  
Ladetorget i Moss, som du ser i videoen over, er et av Norges mest avanserte ladetorg og har 14 ladepunkter for elbil.

400 ladestasjoner for Østfold Fylkeskommune

I løpet av de neste årene vil det bli en storstilt utbygging av 400 ladestasjoner i Østfold og Follo. Fortum står får leveransen sammen med Bravida og Garo og skal vil drifte ladestasjonene. Her kan du lese mer om prosjektet. Les mer om prosjektet her

*


Følger strømmen

En av de som var tidlig ute med å se nytteverdien av Fortum Charge & Drive var Lasses Bilsenter på Bamble i Telemark.

Les mer om Lasses bilsenters utbytte av sine ladestasjoner her

Et grønnere McDonalds

Vi er med på å gjøre McDonalds grønnere og har hurtigladere på 15 av McDonald’s franchise-restauranter rundt om kring i Norge. Restauranter og cafeer er ypperlige plasser for en ladestasjon, og flere av våre kunder erfarer at elbilistene ofte kommer inn og kjøper noe.

Kiwi legger til rette for elbil

Kiwi ønsker å legge til rette for at deres kunder skal kunne lade sin elbil mens de handler. Nissan bidro i innkjøp av ladere og Fortum ble valgt som service- og driftspartner. I 2014 og 2015 har vi bistått Kiwi med å sette opp hurtigladere ved snart 60 utvalgte butikker. Prosjektet er snart avsluttet.