Fortum er totalleverandør av ladestasjoner for elbil både for små og store bedrifter

Vi hjelper din bedrift med innkjøp, installasjon, drift og vedlikehold av ladestasjoner.

Kontakt oss for et tilbud

Fortum Charge & Drive er en totalleverandør av ladestasjoner for elbil både for små og store bedrifter. Vi kan hjelpe din bedrift med innkjøp, installasjon, drift og vedlikehold av ladestasjoner. Vi samarbeider med alle de største leverandørene av ladeutstyr og vi tester stadig ut nye. Du kan velge om vi kun skal drifte ladestasjonene du velger med vårt skysystem, eller om du vil at vi også skal ta oss av vedlikeholdet av dem.

Med oss får du en leverandør med lang erfaring, og vi drifter over 1200 hurtig- og mellomraske ladestasjoner i Norge alene. Vi har løsninger for små og store aktører, private så vel som offentlige, og har også løsninger for borettslag og sameier. 

CS15

Kontakt oss

Vi tar gjerne en prat med deg om din bedrifts behov for ladeutstyr og ladetjenester.

Kontakt oss her

Hos oss kan starte med uoppkoblede ladere i mindre skala, eller du kan benytte vårt system for drift i stor skala med reproduserbare prosesser og funksjoner.

Vårt system støtter alle prosesser og transaksjoner for dine oppkoblede ladestolper. Vi kan styre tilganger basert på behov og du kan få statistikk og rapporter på dine ladere. Vi har høye krav til oppetid og datasikkerhet.

Våre tjenester

Back-end grunntjeneste Adgang til ladestasjonene via back-end, for feilsøking og analyse
Overvåking og fjernstyring via back-end
Feilsøking og feilretting
Karttjeneste
Synliggjør tjenesten i appen
Identifisering via app eller RFID
Sikrer adgang til ladestasjonen for registrerte brukere
Betalingsløsninger
Betaling via SMS eller RFID med valg av flere prismodeller basert på kWh eller minuttpris, eller forskjellige prisnivåer for flere typer brukere
Kundeservice for sluttkunder
Tilgang til vår suverene kundeservice i Arbrå
Årlig vedlikehold
Årlig serviceavtale

Rapportgrunnlag og statistikk

I vårt system kan du hente ut alt du trenger av rapporter og statistikk. Systemet har også støtte for Hubject, roaming-tjenesten som i dag er den mest omfattende i Europa med flest tilsluttede ladepunkter.

En kostnadseffektiv løsning

Vi utvikler vår roaming-tjeneste hele tiden, blant annet gjennom å tilby kostnadseffektive løsninger med full fleksibilitet for deg som operatør. Du tilbyr tjenesten til dine sluttbrukere slik du selv ønsker.

VC7

Vi drifter 1200 ladestasjoner bare i Norge og har i dag over 70 000 ladekunder