Vinn festivalpass til Øyafestivalen for deg og en venn som årets miljøambassadør

Er du over 16 år, opptatt av klima og miljø og elsker konserter og festivaler? Da kan du og en venn bli Fortums miljøambassadører og få gratis billetter til Øyafestivalen 2019! 

deltakere på øyafestivalen i oslo

Øyafestivalen er Norges største og grønneste festival og som samarbeidspartner ønsker vi i Fortum å vise frem alle de flotte miljøtiltakene som gjøres på Øya. Derfor søker vi deg som vil delta på festivalen for å dele bilder, videoer og tekster i sosiale medier om tiltakene som gjør Øya så klima- og miljøvennlig! Send oss en kort videosnutt der du forteller hvorfor akkurat DU bør være årets miljøambassadør, så blir det kanskje deg og en god venn som får to gratisbilletter til Øyafestivalen!

Hva skal du gjøre som miljøambassadør?
Miljøambassadøren skal dele biler, video og tekst i sosiale medier om hva som gjør Øyafestivalen til Norges grønneste festival. Du kan lage små intervjusnutter med frivillige og publikum, fortelle hvordan du selv opplever festivalen, ta bilder og legge ut tekster. Det er kun fantasien din som setter grenser! 

- Vi på Øyafestivalen gleder oss til å møte Fortums utvalgte miljøambassadører under festivalen i år. Vi er så glade for å ha med Fortum på laget, en fantastisk miljøpartner for oss. Under festivalen vil vi vise frem og fortelle om tiltakene vi gjør, og la dere komme under huden på Øyas miljøsatsing. Sees på Øya, sier Cathrine Røsseland, mat- og miljøsjef ved Øyafestivalen. 

Slik søker du
Send oss din videosøknad på epost [email protected], del den med oss på Instagram og tagg med #miljøambassadør eller send den til oss via vår Facebook-side. Hvis du melder deg på gjennom Instagram, husk å ikke ha profilen på privat! Frist for påmelding er 31. juli. 

Foto: Ihne Pedersen