I Fortums Singalong Shuttle synger du deg fram til reisemålet

People singing in Fortums singalong shuttle

Under Ruisrock i Turku, Finland i juli, kan du bli kjørt til festivalområdet i en taxi som bare godtar sang som betaling

Fortum er tilstede på Ruisrock-festivalen i Turku fra 6. til 8. juli, og det med volumet på full guffe!

Som festivaldeltaker kan du da velge å bli kjørt fra Turku sentrum til festivalområdet i en spesiell type taxi. En taxi som ikke aksepterer kontanter og bankkort, der du kun kan betale på én måte. Nemlig ved å synge!

— Med Fortum Singalong Shuttle vil vi på en morsom måte vise hvor komfortabelt og enkelt det er å kjøre elbil, sier Brand Manager i Fortum Jussi Mälkiä.

Vel sang og syng deg i vei

Elbilene som brukes er BMW i3, og bilene er utstyrt med desibelmålere og kameraer. Hver bil har også et eget nettbrett, der passasjerene kan velge sanger å synge til. De kan da synge seg fram til festivalområdet, fritt uten sjenerende bakgrunnsstøy, og helt utslippsfritt.

— Elbiler er stillegående, så her kan man nyte fine toner helt uten bakgrunnsstøy, og selvfølgelig helt utslippsfritt, fortsetter Mälkiä. 

Bilene vil være på plass i Turku gjennom hele festivalen, og flere kjendiser fra sosiale medier og musikkens verden vil også være med på å synge seg fram til området, der Europas nest eldste musikkfestival finner sted.

Se videoen under for å komme i riktig stemning.

Fortum Singalong Shuttle