Konkurranser og regler for Ladetour 2017

Konkurranser, premier og regler for Ladetour 2017

Konkurranser og premier:

Her klikker du for å gå til programmet for Ladetour 2017.

Målsetningen med ladetouren er å vise hele Norge at elbil er topp, også på langtur. For å kunne vinne må du bruke sosiale medier for å spre mest mulig blest om #Ladetour2017. Vi legger mest vekt på spredning på Facebook.

I tillegg til å delta i konkurransene under touren så oppfordrer alle som er med til å poste øyeblikk og ting de gjør og ser underveis. Også i forbindelse med ladepauser. Deltakerne legger til emneknaggen #Ladetour2017 når de poster. Tagg også gjerne Fortum og Nissan med @fortumchargedrive og @nissannorge.

Hovedpremien er to års forhåndsbetalt lading (max verdi 6000 kr) og én Charge Amps HALO hjemmeladestasjon (verdi ca. 13500 kr). Et panel bestående av representanter fra Fortum, Nissan og Elbilforeningen vil velge ut en vinner blant alle de som har deltatt på minst en av etappene, og har klart å skape engasjement og oppmerksomhet rundt touren som helhet. Det vil bli lagt vekt på spredning i sosiale medier og kreativitet. I tillegg til hovedpremien velger vi ut en vinner for hver etappe som vinner ett års forhåndsbetalt lading (à 3000 kr) hver.

Vinneren av etappene vil annonseres på Fortum Charge & Drives Facebook-side, og på arrangementet i Bergen og Stavanger. Vinneren vil også kontaktes direkte. Vinneren av hele Ladetour vil velges ut blant deltagerene i uken etter Ladetour, vinneren vil bli annonsert på facebook og kontaktet direkte.

Konkurranser

I tillegg til konkurranser hos forhandlerene på pitstops, så legger vi opp til noen laderelaterte konkurranser under de tre dagene.

Tips: Innlegg med bilder og video får gjerne best spredning! I valg av vinnere vil det bli lagt vekt på utførelse, kreativitet og spredning på Facebook.

Fredag:

  1. Del ditt vakreste ladebilde fra dagen
  2. Del ditt mest kreative tips for hva man kan gjøre i ladepausen!

Lørdag:

  1. Del ditt vakreste ladebilde fra dagen
  2. Del bilde eller video av beste attraksjon i nærheten av et Fortum ladested under touren.

Søndag:

  1. Del ditt vakreste ladebilde fra turen.
  2. Del dine beste tips med elbil på langtur for andre som vurderer å dra på langtur med elbil!

OBS! Husk at for å være med i konkurransen så må du poste og dele innlegg fra touren på facebook. For at vi skal kunne følge dine innlegg så må innleggene være offentlige. Under ser du hvordan du setter dine innlegg som offentlige.


Del :