Kraftforvaltning

Vi hjelper din bedrift å ha lavest mulig strømkostnader. Dette får vi til ved et godt samarbeid med dere og våre Kraftforvaltere som kombinerer forvaltning med fysisk handel.

Kraftforvaltning

Kraftforvaltning

Vi vil hjelpe din bedrift til å ha lavest mulig strømkostnader. Dette får vi til ved et godt samarbeid med dere og våre Kraftforvaltere som kombinerer forvaltning med fysisk handel. Vi er stolte over å tilby forvaltningsekspertise fra et av Nordens mest erfarne og kompetente handelsmiljøer. Kraftforvaltning passer for kunder med et strømforbruk over 10GWh årlig.

Porteføljeforvaltning: Her ser vi på hvilken risiko dere ønsker å ta og tilbyr strategier med høy, middels og lav forutsigbarhet. Uavhengig av hvilken strategi som velges er formålet å levere en pris som er under spotprisen, uansett om denne er høy eller lav.
Sammenlign gjerne denne type avtale med å investere penger i et fond. Vi jobber kontinuerlig for at du skal tjene penger på investeringen.

Spot med finansiell sikring: Sammen definerer vi en andel av strømforbruket som skal sikres for bedriften. Med dette produktet ligger spotprisen i bunn og følger Nordpool, vi lager sammen en strategi for å sikre dere mot de høyeste pristoppene.
Vår rolle i denne type avtale kan enkelt sammenlignes med en aksjemegler. Vi er deres rådgiver, dere bestemmer selv hvilken strategi som skal legges og når posisjoner skal kjøpes og selges.

Krafthandelstjenester for energiintensiv industri: Vi tilbyr skreddersydde løsninger basert på bedriftens behov og optimaliserer deres strømkjøp og risikohåndtering. Vi tilbyr også flere miljøvennlige produkter som hjelper deres bedrift med å redusere miljøavtrykket og bidra til langsiktig bærekraftig utvikling.

Sammen finner vi ut hvilken type forvaltning som passer deres bedrift best.