Finn ladestasjoner

Vi anbefaler å laste ned Charge & Drives ladeapp for elbil. Der er det enkelt for deg å finne fram til nærmeste ladestasjon, uansett hvor du er i Norge. Du kan også klikke på kartutsnittet under. Da kommer du til map.chargedrive.com. Der kan du se våre ladestasjoner, men ikke starte og stoppe lading. Til det trenger du ei ladebrikke, eller vår app for iOS eller Android.

Hvordan du bruker ladekartet

Hvordan søker jeg etter ladere i appen?

I appens søkefelt kan du søke etter stedet du vil til. Under filter (oppe i høyre hjørne) kan du velge å sortere på hvilke type ladeplugger de forskjellige ladestedene har. Du kan også filterere slik at du bare ser hurtigladere eller bare ser tilgjengelige ladestasjoner. Har du for eksempel en VW e-Golf, vil du kunne finne alle ladestasjoner som er kompatible med bilen din i ladekartet ved å filtrere på CCS.

Hvordan bruker jeg søkefeltet?

I søkefeltet søker du opp destinasjonen din. Du vil da kunne se ladestasjoner i nærheten av lokasjonenen din. Ved å klikke på en av ladestasjonene vil du se hvor langt det er til den.

Hvordan får jeg mer informasjon om en ladestasjon?

Ved å klikke på en ladested ser du hva det heter og om ladestasjoner er ledige, opptatt eller ute av drift. Om du klikker på et ladesteds navn finner du både status på de forskjellige ladestasjonene ved lokasjonen og prisinformasjon. Blå farge er opptatt, grønn er ledig og rød er ute av drift.

Hvordan finner jeg min nærmeste ladestasjon?

Klikk på pila øverst til venstre under søkefeltet i kartet for å sentrere ladekartet til din posisjon. Naviger så inn eller ut i kartet for å finne nærmeste ladestasjon.

Hvordan kommer jeg i kontakt med kundeservice?

I bunnen av appen til høyre finner du en Kundeservice-tab du klikker på for å se vårt telefonnummer og vår e-post adresse. Vi er avhengig av tilbakemeldinger for å gi deg best mulig lademuligheter på veien.

Kan jeg opprette Charge & Drive-konto i appen?

Ja. Det er appen du bruker for å registrere deg hos oss. Det er også i appen du bestiller ladebrikke, legger inn betalingsløsning (faktura, bankkort), ser ladehistorikk og kvitteringer og administrerer ditt kundeforhold hos oss.

VC7

Bestill ladebrikke (RFID)

Med vår ladebrikke kan du lade din elbil ved alle våre ladestasjoner i hele Norden. Den er helt gratis å få og du betaler bare for tiden du er tilkoblet ladestasjonen.

Bestill ladebrikken her

CS1

Charge & Drive kundeservice

Har du spørsmål om elbil og lading står vårt kundeservice-team klart til å hjelpe deg alle hverdager mellom klokken 08.00 og 16.00

Tel: 21 49 69 10

Du kan også stille oss spørsmål direkte.

Chat med oss her!

VC1

Hvordan hurtiglader jeg?

Med Fortum Charge & Drive skal det være enkelt å lade elbil

Se hvordan du lader her