Finn ladestasjoner

Vi anbefaler å laste ned Charge & Drives ladeapp for elbil. Der er det enkelt for deg å finne fram til nærmeste ladestasjon, uansett hvor du er i Norge. Du kan også klikke på kartutsnittet under. Da kommer du til map.chargedrive.com. Der kan du se våre ladestasjoner, men ikke starte og stoppe lading. Til det trenger du ei ladebrikke, eller vår app for iOS eller Android.

 

Du kan se alle våre ladestasjoner på map.chargedrive.com eller i appen vår.  I appen kan du se status på alle ladestasjoner, planlegge reiseruten, starte og stoppe lading, og administrere ditt kundeforhold.

VC2

Trenger du hjemmelader?

Med en hjemmelader fra Fortum lader du enkelt, trygt og raskt. Vi er eksperter på lading, og skreddersyr en løsning for deg.

Se våre tilbud

 

Hvordan du bruker ladekartet

Hvordan søker jeg etter ladere?

Under filter (oppe i venstre hjørne) i kartet kan du velge å sortere på hvilke type ladeplugger de forskjellige ladestedene har. Du kan også filterere slik at du bare ser hurtigladere eller bare ser tilgjengelige ladestasjoner. Har du for eksempel en VW e-Golf, vil du kunne finne alle ladestasjoner som er kompatible med bilen din i ladekartet ved å filtrere på CCS.

 

Hvordan bruker jeg søkefeltet?

I søkefeltet søker du opp destinasjonen din. Du vil da kunne se ladestasjoner i nærheten av lokasjonenen din. Ved å klikke på en av ladestasjonene vil du se hvor langt det er til den.

Hvordan får jeg mer informasjon om en ladestasjon?

Om du klikker på “Se detaljer og start lading” på en lokasjon finner du både status på de forskjellige ladestasjonene ved lokasjonen og prisinformasjon.

Hvordan finner jeg min nærmeste ladestasjon?

Du finner et "lokasjon" ikon øverst til venstre under søkefeltet i kartet. Klikk på den og kartet vil hoppe til der du er. Naviger så inn eller ut i kartet for å finne nærmeste ladestasjon.

Hvor får jeg svar på generelle spørsmål om lading?

På våre nettsider har vi samlet de mest vanlige spørsmålene vi får om lading av elbil. Den finner du her.

Hvordan kommer jeg i kontakt med kundeservice?

Under kundeservice i menyen i bunn av appen finner du vårt telefonnummer og vår e-post adresse. Vi er avhengig av tilbakemeldinger for å gi deg best mulig lademuligheter på veien.

Kan jeg opprette Charge & Drive-konto i appen?

Ja! I vår nye app kan du opprette og administrere ditt kundeforhold. For eksempel kan du velge betalingsmetode eller registrere betalingskort for lading i utlandet.

VC7

Bestill ladebrikke (RFID)

Med vår ladebrikke kan du lade din elbil ved alle våre ladestasjoner i hele Norden. Den er helt gratis å få og du betaler bare for tiden du er tilkoblet ladestasjonen.

Bestill ladebrikken her

CS1

Charge & Drive kundeservice

Har du spørsmål om elbil og lading står vårt kundeservice-team klart til å hjelpe deg alle hverdager mellom klokken 08.00 og 16.00

Tel: 21 49 69 10

Du kan også stille oss spørsmål direkte.

Chat med oss her!

VC1

Hvordan hurtiglader jeg?

Med Fortum Charge & Drive skal det være enkelt å lade elbil

Se hvordan du lader her