Ladestasjoner og ladestolper

Er du på utkikk etter en god leverandør av ladetjenester så er Fortum et godt valg. Med oss får du lang erfaring, gode systemer og et bredt spekter av forskjellige fornøyde kunder. Vi har løsninger for mellomrask- og hurtiglading for store og små kunder til både inne og utemiljø. Fortum samarbeider med ledende leverandører av ladestolper, og tester stadig ut nye løsninger.

McDonalds Nygårdskrysset oversikt

Hos oss kan du velge om du ønsker ikke-kommuniserende utstyr eller utstyr som er koblet opp mot vårt intelligente driftsystem som overvåker laderne og lar deg fjernstyre laderen ved problemer. Du kan velge om du ønsker å kjøpe eller leie ladestolper, eller du kan bruke oss til å drifte allerede eksisterende ladeløsninger.

CS1

Kontakt oss

Kontakt oss i dag, vi har løsninger som dekker ditt behov!

Kontakt oss her

Hurtigladere

Vi hjelper deg å sette opp hurtiglader. Fortum drifter i dag over 500 hurtigladere i Norge, og har tett samarbeid med andre ledende leverandører som ABB, Tritium og Efacec.

Tilby hurtiglading med CHAdeMO- eller CCS/Combo-teknologi, eller kjøp trippelladere som gir begge, samt AC Type 2-lading med maks 22 kW. Vi hjelper deg å finne hurtigladeren som passer best for ditt behov.

Les om våre hurtigladere

Mellomraske ladere og normalladere

Velg mellom ikke-kommuniserende ladestolper, eller ladestolper som er koblet opp mot vårt system for å overvåke og fjernstyre laderne. Vi tilbyr utstyr fra våre samarbeidspartnere, bl.a. Garo, Ensto og Proxxl.

Velg effekt på ladestolpen fra 3,6 kW til 22 kW, avhengig av hva slags tilbud du ønsker å tilby. Du kan også velge om du vil ta betalt for ladingen, og hvordan.

Les om vårt driftssystem

CS15

Kontakt oss

Vi tar gjerne en prat med deg om din bedrifts behov for ladeutstyr og ladetjenester.

Kontakt oss her

Ladeløsninger for borettslag og sameier

Vi hjelper deg å sette opp veggbokser både med og uten kommunikasjon. Vi har løsninger der beboerne kan lade med egen ladebrikke, med eller uten betaling. Kontakt oss på 21 49 69 10 så hjelper vi deg med å finne ut av hva du trenger.

Les mer her

Lang og bred erfaring med ladeløsninger

Vi har vært med på mange spennende ladeprosjekter og har lang erfaring med å skreddersy løsninger for både små og store bedrifter. Her kan du lese mer om noen av de prosjektene vi har vært med på.

Se hvem vi jobber med

CS1

Charge & Drive kundeservice

Har du spørsmål om elbil og lading står vårt kundeservice-team klart til å hjelpe deg alle hverdager mellom klokken 08.00 og 16.00

Tel: 21 49 69 10

 

CS14

24 timers teknisk kundeservice

Vårt kundesenter hjelper deg hele døgnet med tekniske spørsmål

Tel: 22 55 54 24

VC6

Lading i borettslag/sameie

Vi tilbyr ferdige ladeløsninger for borettslag og sameier

Se våre tilbud