Vi skreddersyr løsninger tilpasset ditt behov

Nordens ledende ladeoperatør tilbyr turn-key-løsninger til bedrifter som ønsker å tilby ladetjenester til både kunder og ansatte.

Kontakt oss for et tilbud

Fortum Charge & Drive er Nordens ledende ladeoperatør for elbil og tilbyr turn-key-løsninger for bedrifter som ønsker å tilby ladetjenester til både kunder og ansatte. Dette er særlig interessant for deg som for eksempel har en flåte med elbiler som trenger lading, både på arbeidsplassen og når de er ute på veien. 

Vi leverer baksystemer for drifting av ladestasjoner, og ikke bare til Norge og resten av Norden. Charge & Drive er representert i til sammen 16 land på internasjonalt nivå. I fjor åpnet vi blant annet vår første ladestasjon i India!

VC5

Trenger du ladeløsninger til din bedrift?

Bli en del av det grønne skiftet du også. Vi hjelper deg med hele prosessen fra start til mål.

Les om våre bedriftsløsninger

VC6

Lading i borettslag/sameie

Vi tilbyr ferdige ladeløsninger for borettslag og sameier

Se våre tilbud

Skreddersydde løsninger

Fra første henvendelse, til befaring av lokasjon, design av ladested og til den endelige etableringen etter at alt er signert. Enten du skal ha ladere for inne- eller utemiljø finner vi en løsning skreddersydd ditt behov.

Vi loser deg i havn

Enten du ønsker hurtigladere, mellomraske eller normalladere skal vi sørge for at du loses trygt i havn. Vi jobber med de beste på feltet, og har lang erfaring med både store og små kunder spredd over et vidt spekter av bransjer.

CS15

Kontakt oss

Vi tar gjerne en prat med deg om din bedrifts behov for ladeutstyr og ladetjenester.

Kontakt oss her

Hurtigladere

Vi hjelper deg å sette opp hurtiglader. Fortum drifter i dag over 500 hurtigladere i Norge, og har tett samarbeid med andre ledende leverandører som ABB, Tritium og Efacec.

Tilby hurtiglading med CHAdeMO- eller CCS/Combo-teknologi, eller kjøp trippelladere som gir begge, samt AC Type 2-lading med maks 22 kW. Vi hjelper deg å finne hurtigladeren som passer best for ditt behov.

Les om våre hurtigladere

Mellomraske ladere og normalladere

Velg mellom ikke-kommuniserende ladestolper, eller ladestolper som er koblet opp mot vårt system for å overvåke og fjernstyre laderne. Vi tilbyr utstyr fra våre samarbeidspartnere, bl.a. Garo, Ensto og Proxxl.

Velg effekt på ladestolpen fra 3,6 kW til 22 kW, avhengig av hva slags tilbud du ønsker å tilby. Du kan også velge om du vil ta betalt for ladingen, og hvordan.

Les om vårt driftssystem

CS14

24 timers teknisk kundeservice

Vårt kundesenter hjelper deg hele døgnet med tekniske spørsmål

Tel: 22 55 54 24

VC6

Lading i borettslag/sameie

Vi tilbyr ferdige ladeløsninger for borettslag og sameier

Se våre tilbud

VC1

Hvordan hurtiglader jeg?

Med Fortum Charge & Drive skal det være enkelt å lade elbil

Se hvordan du lader her