Ladepriser

 

Alle priser finnes på kartet i appen "Fortum Charge & Drive" og på map.chargedrive.com.
Finn ladenummer ved ladekabel. Finn ladested i kartet og velg ladenummer. 

Gå til appen for Android

Gå til appen for iOs

 

Ny prisstruktur

 

Pris per påbegynt minutt

Du betaler for tiden du er koblet til laderen uavhengig av om du lader eller ikke, siden du opptar en plass som en annen kunde kunne ladet på. Her kan du lese vår Personvernerklæring og fullstendige vilkår for lading. Effekt begrenses til det bilen tar imot. Batteritemperatur og -prosent påvirker ladefart.

Unntak

Noen ladestasjoner har priser som avviker fra tabellen over. Den oppdaterte prisen for alle ladere finner du i appen vår, «Fortum Charge & Drive». Du kan laste ned appen for Android eller iOs. Du finner også prisene våre på map.chargedrive.com

Prisstruktur

Fra 2. januar endrer Fortum Charge & Drive prisstruktur på lynlading (hurtigladere som gir over 75 kW) til en kombinasjonspris, som består av en minuttpris og en pris per kWh-ladet. Dette gjør vi primært for å få en mer rettferdig ordning som er mer attraktiv for flere brukere.

Lynlading

Det er store variasjoner i hvor mye effekt våre kunder kan trekke fra lynladere, og effekten en lynlader vil kunne levere per bil er også avhengig av om det er én bil eller to biler som lader samtidig. I den nye prismodellen for lynlading vil derfor mengden energi levert bli hensyntatt.

Det er fortsatt et minutt-element i prisen for å sikre sirkulasjon og redusere kø, men denne prisen er lavere enn tidligere. ​Pris på lynlading vil altså styres både av strømmen du trekker, og tiden du står parkert ved ladestasjonen.

Hurtiglading

Vi beholder nåværende prisstruktur på hurtiglading, men passer på at gjøre modellen mer transparent. Tidligere varierte prisen fra 2,75 kr til 4,00 kr per minutt. Fra 2. januar vil vi tilby lik pris på alle hurtigladestasjoner: 3,10 kr per minutt.

VC1

Bli strømkunde og få 15 % rabatt på lading