Fortum Charge & Drive inviterer til Ladetour 2019

Vi gjentar sensommerens vakreste elbileventyr. Meld deg på her!

Ladetourtekst

De to siste årene har Ladetour vært et sikkert sensommertegn!

Hold av nest siste helg i august til sensommerens vakreste elbileventyr! Ladetour 2019 finner sted fra 23. til 25. august, og vil gå fra Oslo, over Haukeli, ned gjennom Setesdal til Kristiansand, og tilbake igjen til Oslo. De to siste årene har vi opplevd bra pågang av påmeldte til denne touren. I fjor var det til og med venteliste for å bli med, så vi oppfordrer alle interesserte til å være tidlig ute med påmelding. Mer informasjon om kjørerute og aktiviteter kommer. Som vanlig kan man selvfølgelig selv bestemme hvor dere vil være med fra, og hvor dere vil forlate oss, men vi håper så klart alle vil være med på hele touren.

Starter i både Oslo og Tysvær

Tidligere gikk første etappe for Ladetour kun fra Oslo. I år gjør vi en liten vri på det, ved at de fra vestlandet som vil være med på touren, også får et eget startsted på Fortum Charge & Drives nye ladested på Shell Aksdal. Der vil vi så klart ha noen trivelige medarbeidere på plass, for å guide og følge dere videre.

Bli med på en morsom og hyggelig tur med likesinnede elbilister. Turen passer både for helt ferske og godt erfarne elbilister. Fortum Charge & Drive spanderer ladingen under Ladetour, men overnatting må man sørge for selv. Vi kommer selvfølgelig til å tipse dere om hoteller og overnattingssteder langs ruten vi skal kjøre.

LES HER: Her finner du informasjon om hoteller og overnattingssteder langs ruten, samt annen deltakerinformasjon.

Ladefest

Nytt av året er Ladefest! Dette er et arrangement som ikke bare inkluderer deltagerne i Ladetour, så her kan alle som vil være med. Ladefest finner sted på IKEA Sørlandet, og vil omfatte forskjellige aktiviteter for alle aldersgrupper, og rundes av på kvelden med en helt spesiell drive-in-kino-opplevelse for elbiler!

Alle som melder seg på Ladetour er sikret sin plass til kinoforestillingen, men om du ikke har anledning til å være med på Ladetour trenger du ikke fortvile av den grunn. Vi har 40 ledige plasser kun til drive-in-kinoen, og en av disse plassene kan du reservere via lenken under.

Meld deg på Drive-in-kino med Fortum Charge & Drive her!

Husk å være raskt ute, for plassene vil forsvinne fort!

Meld deg på Ladetour 2019 i skjemaet under

Ladetour 2019 er nå stengt for påmelding.

Har du spørsmål om Ladetour 2019?

Ved spørsmål om Ladetour 2019 kan du sende en mail til dan.joakim.olavesen@fortum.com