Fortum Charge & Drive inviterer til Ladetour 2018

Ladetour 2018

Velkommen til Ladetour 2018!

Sammen med Jaguar, St1, NAF og Kvam Mek. Verksted inviterer Fortum alle elbilister til årets vakreste elbileventyr!

Se programmet for Ladetour her

Vi gjentår fjorårets suksess, og denne gangen går turen fra Oslo, gjennom Østerdalen til Røros, derfra over Rondane til Hafjell og tilbake til Oslo igjen.  I år har du muligheten til å ta en nærmere titt på den splitter nye elbilen Jaguar I-PACE under touren, og NAF stiller med bergingsbil med nødlader dersom noen skulle gå tomme i løpet av touren. 

Ladetour 2018 varer fra fredag 24. til søndag 26. august. Det blir kickoff i Oslo klokken 12.00 fredagen, og vi kjører i gang touren klokken 13.00! Vi lover en morsom tour med konkurranser og muligheter til å vinne kule premier som gratis lading og en ferdig installert hjemmelader fra Fortum, og ikke minst sosialt samvær med andre elbilfans! 

Du velger selv om du vil være med på enkeltetapper, eller hele runden.

Alle konkurranser er knyttet til å spre det glade elbilbudskap under touren i sosiale medier under emneknaggen #Ladetour2018. Du kan bruke de sosiale mediene du selv ønsker, men vi kommer til å fokusere mest på Facebook og Instagram, når vi avgjør hvem som vinner premier. Fullt program og mer informasjon om konkurranser og premier kommer tidlig neste uke (uke 33)

Vi byr på gratis lading til alle deltagerne under touren, i tillegg til enkel servering begge kveldene. Du må selv dekke overnatting og eventuelle andre kostnader under Ladetour. Arrangementet i Røros vil være på Røros Hotell og arrangementet i Hafjell vil være på Scandic Hafjell. Arrangement på Hafjell er sponset av Jaguar. Du må selv bestille overnatting. På både Hafjell og i Røros er det flere alternativer for overnatting utover hotellet der arrangementet skal være. 

Ladetour har vært populært, og vi har mange påmeldinger. Vi har dessverre plassbegrensninger på middagene. Det er likevel mulig å være med på touren, konkurranser og pitstops men det er foreløpig fullt under middagene.

Om du vil være med, kan du registrere deg i skjemaet under.

Jeg har lest konkurranseregler og vilkår for deltagelse

Herunder vedkjenner jeg meg å ha lest konkurranse- og deltagervilkårene for Ladetour 2018.
Opplysningene i dette skjemaet vil kun bli brukt i forbindelse med Ladetour 2018. Fortum gir ikke personopplysningene dine videre til andre parter. Informasjonen vi har om deg vil bli slettet etter at Ladetour 2018 er avsluttet og vinnere kåret.
Jeg tillater at Fortum kan sende meg markedsmateriell og informasjon.