Ladetour - Deltakerinformasjon

Her får du vite hva som skjer under Ladetour 2019

Ladetour2019

Velkommen som deltaker på Ladetour 2019! Her er det som skjer.

Lading

Vi betaler ladingen deres under Ladetour. Måten vi gjør det på er at vi setter inn beløp på Fortum Charge & Drive-kontoene deres. For å få til dette må vi ha e-postadressen dere har registrert dere i appen vår med. Deretter må dere selv velge forhåndsbetalt beløp som betalingsmetode i for ladebrikken eller appen deres.

Aktiviteter

Det vil bli aktiviteter under ruten ved forskjellige lokasjoner. Våre representanter kommer til å være der for å guide dere. Om det skulle være slik at vi har dratt fra stedet, er aktiviteten avsluttet, men dere kan fint gjennomføre den ved en annen aktivitetslokasjon på ruten.

Hva skjer under turen?

Vi har laget et Google-kart der dere kan finne de forskjellige stedene vi anbefaler å dra innom på turen. Kartet finner du her.

NB! Om du starter fra Shell Aksdal, er det ingen aktiviteter langs ruten før Haukeliseter fjellstue. Derimot har vi tre ladesteder du kan stoppe på om du trenger lading eller benstrekk. Disse stedene er KIWI Isvik, Shell Knapphus og Åkrafjordtunet.

Stopp på ruten fredag 23. august

OsloHaukeliLadetour

09:00: Ladetour 2019 starter på IKEA Slependen i Asker utenfor Oslo. Vi møter opp til klokken 09:00, og når du kommer dit vil du få en velkomstpakke. Et par talere vil etter hvert sende dere i vei mot dagens mål, Haukeliseter.

Fra 12:50: Rjukan

Bli med oss på lunsj og en Ladetour-aktivitet! *Aktiviteten vil foregå ved ladestedet i dette tidspunktet.

Om været er fint arrangerer vi piknik på gressplenen ved ladestasjonen, så ta med litt mat, kjøp i en butikk i nærheten eller skaff deg en pizzabit!

Om været er labert finner vi et sted å spise.

Rjukan er et ekstremsportsted, så om du noen gang har hatt lyst til å hoppe i strikk har du sjansen her! Det er, så klart, på eget ansvar.

Fra 16:00: Haukeliseter

Her blir det også aktiviter. De som ikke fikk vært med på Rjukan, kan gjøre unna sakene her.

17:00/19:00: Vi spiser middag på Haukeliseter. De har også fått beskjed om deres foretrukne diett/allergier. Denne middagen er betalt av oss i Fortum Charge & Drive. Vi har bestilt en toretters middag med dessert.

Stopp på ruten lørdag 24. august

HaukeliKristiansand

Fra 09:00: Hovden - På Hovden har vi et ladested, så der tar vi en runde med aktiviteter. Her kan vi også samles for felles avgang mot Kristiansand, om man føler for det.

Hovden har både et Fortum Charge & Drive-ladested, samt en Tesla Supercharger-lokasjon, så det er et flott sted å stoppe for en morgenkaffe. Der finner du både butikker og restauranter, så du er nok sikret helt fersk kaffe når du ankommer!

Fra 10:30: Valle i Setesdal - Her er det mulighet for både lading og en lite titt rundt. Ladestedet vårt ligger rett ved rådhuset i kommunen, og det finnes også noen butikker her.

Fra 11:00: Rysstad - På Sølvgarden Hotel vet de at vi kommer, og vi er hjertelig velkomne. Om dere har lyst til å spise lunsj her, så gjør dere det, men den må dere betale for selv.

Fra 12:40: Bygland - Ladestedet i Bygland ligger rett ved et glassblåseri. Der kan du se live glassblåsing! Like ved ligger også en kafé, og dampskipet SS Bjoren er en attraksjon i seg selv, der den damper rundt i Byglandsfjorden i sommerhalvåret.

Fra 13:00: Shell Vige - Kom innom vårt ladested på Shell Vige rett utenfor Kristiansand! Der kan du lade bilen din, og få i deg litt bakervarer!

14:00: Ladefest på IKEA Sørlandet starter. Her blir det aktiviteter for barn i alle aldre. Om dere ikke har vært med på noen aktiviteter underveis i turen før dette, kan dere være med her.

Når vi ankommer IKEA Sørlandet vil alle få en middagsbong. Denne kan dere bruke på middag på IKEA Sørlandet.

16:00: Vi regner med at deltakerne i Ladetour vil komme til IKEA Sørlandet rundt dette tidspunktet. Da har dere én time på dere til å gjøre unna innsjekking på hotell (om dere ikke alt har gjort det på veien), titte litt rundt, ta en pust i bakken, gjøre unna aktiviteter (om dere ikke har gjort dette fra før), spise middag og gjøre dere klare for kveldens høydepunkt: drive-in-kinoen!

Husk at poengene dere oppnår underveis gjør at dere får en sjanse til å vinne årets hovedpremie. En elsykkel til en verdi av ca. 20 000 kroner!

18:30: Drive-in-kino! Dette er høydepunktet på Ladefest. Vi viser 80-tallsklassikeren «Tilbake til fremtiden»! DeLorean-en fra denne filmen er tross alt tidenes kuleste elbil!

Husk å møte opp minst en halvtime før filmen begynner, slik at vi får organisert bilene deres riktig.

21:00: Ladefest er ferdig.

KristiansandOslo

Stopp på ruten søndag 25. august

Denne dagen er det ingen planlagte fellesaktiviteter. Vi vil likevel gjøre dere oppmerksomme på at konkurranse på sosiale medier fortsatt vil være aktiv, så det er premier å vinne denne dagen også.

Fokserød - For de som er med oss såpass langt som dette, vil vi ta en felles farvel ved vårt Ladested på Fokserød utenfor Sandefjord.

Konkurranser

Deltakere i årets Ladetour kan også være med på aktiviteter rundt på utvalgte steder både på fredag og lørdag. Da er du med i kampen om en elsykkel til en verdi av 20 000 kroner! Vinnere av konkurranser blir kontaktet etter turen.

Premier for deltakelse i årets sosiale medie-konkurranse (ta dine beste bilder under Ladetour 2019, tagg dem med #Ladetour2019, og post dem på Instagram og/eller Facebook:

Fredag: 1000 kroner i forhåndsbetalt ladetid i Fortum Charge & Drives ladenettverk for elbil

Lørdag: Fire stk. kinobilletter

Søndag: 1000 kroner i forhåndsbetalt ladetid i Fortum Charge & Drives ladenettverk for elbil PLUSS fire kinobilletter

Hovedpremie med deltakelse i aktiviteter under Ladetour 2019 og Ladefest: En elsykkel til en verdi av 20 000 kroner