Pressemelding

Fortum og Bryn Senter slår på stortromma med over 20 nye ladepunkter for elbil

07 mai 2018, 15:24

Mandag 7. mai åpnet det hittil nyeste av Fortums ladesteder.

Bryn Senter 1

Fortum Charge & Drive har, i samarbeid med Bryn Senter og Salto Eiendom, offisielt åpnet sine nyeste ladestasjoner for elbil. Det er nå mulig å lade på 20 parkeringsplasser ved senteret.

I første omgang er det snakk om 20 mellomraske ladestasjoner (22kW) à Type 2, og to hurtigladere med CHAdeMO og CCS/Combo (50kW), men det er også planlagt å sette opp to hurtigladere til, så antallet nye ladestasjoner til slutt vil være oppe i hele 24!

Økende behov

Fortum er tilfredse med å bidra til et bedre ladetilbud for elbilister i Oslo

— Behovet for ladestasjoner for elbil i Oslo-regionen er stadig økende. Med over 20 nye ladepunkter på Bryn Senter øker vi tilgangen på lademuligheter for elbilister i Oslo-regionen, og det er vi godt fornøyde med, sier markedssjef Elise Thorvaldsen i Fortum Charge & Drive.

Bryn Senter er også et naturlig stoppested for de som er og handler. Her får man muligheten til å fylle opp både seg selv og bilen.

— Nå kan man plugge bilen i enten en hurtig, eller en mellomrask ladestasjon, og komme tilbake til ferdig oppladet bil når man er ferdig med det handleturen på senteret, fortsetter Thorvaldsen.

Stolt og glad Miljøfyrtårn

Ved Bryn Senter er de stolte av å få på plass de nye ladestasjonene.

— Vi er stolte og glade for å kunne tilby kunder og ansatte nye og moderne ladeplasser. Som Miljøfyrtårn ønsker Bryn Senter å bidra til et miljøvennlig tilbud, og ladeplasser et viktig fokusområde for oss, forteller senterleder Sasha Ytternes.

Det er viktig for senteret å imøtekomme behovet for ladeplasser for elbil.

— Vi ser at etterspørselen etter lademuligheter stadig øker, derfor er det viktig for oss å imøtekomme kundenes behov på det området. Vi takker Fortum og Salto Eiendom for et flott samarbeid i dette prosjektet, avslutter Ytternes.

Adressen er Østensjøveien 79, 0667 Oslo.