Pressemelding

Fortum og Miljøagentene inngår nytt samarbeid med undervisningsopplegg for tredjeklassinger

26 april 2021, 07:00

Energiselskapet Fortum og Miljøagentene, barnas miljøorganisasjon, starter et helt nytt samarbeid. Fra høsten 2021 vil de tilby et helt eget undervisningopplegg kalt De grønne forskerspirene for alle tredjeklassinger i landet.

2020 Miljoagentene Gruppebilde FotoHakonBorg-9

Som eksperter på fornybare energikilder og bærekraftige løsninger, har Fortum sammen med Miljøagentene inngått et samarbeid med mål om å øke barns kunnskap om hva energi egentlig er, ulike former for energi, hva energi kan brukes til og hvorfor det er så viktig.

Miljøagentene er en perfekt samarbeidspartner for oss. I Fortum jobber vi for en renere verden, og skal vi få til det trenger vi alle med på laget, også barn og unge. Derfor synes vi arbeidet Miljøagentene gjør med barn både er kjempespennende og ikke minst veldig viktig, sier Marte Hortemo, kommunikasjonsrådgiver i Fortum.

Vi er veldig glade for å kunne samarbeide med Fortum om å skape morgendagens forskerspirer.  Å finne frem til nye teknologiske løsninger innen fornybar energi er essensielt for å kunne løse klimaproblemene. Det er viktig å skape et tidlig engasjement for morgendagens løsninger, sier Kaspar Tjeldflaat Steudel, markeds- og prosjektrådgiver i Miljøagentene.

Tema for undervisningsopplegget er energi, og vil rette seg mot alle tredjeklassinger i landet. Påmelding vil åpne etter sommeren.

Kontaktinformasjon

Kommunikasjonsrådgiver Marte Hortemo, 99 35 62 42, e-post marte [punktum] hortemo [krøllalfa] fortum [punktum] com

Om Miljøagentene

Miljøagentene er barnas egen miljøorganisasjon. Vi arbeider for å gi barn tro på seg selv, på framtiden, og at det nytter å gjøre noe! Miljøagentene ønsker et renere miljø og en tryggere framtid for jorden og menneskene som bor på den. Alle barn i Norge kan bli miljøagenter og jobbe sammen for at vi skal bli flinkere til å ta vare på jordkloden vår. Alle miljøagenter har rett til å si ifra! www.miljøagentene.no

Om Fortum

Fortum er et europeisk energiselskap med virksomhet i over 40 land. Vi leverer strøm, gass, varme, kjøling og smarte løsninger som forbedrer ressurseffektiviteten. Vi har kompetansen og ressursene til å vokse og drive energiovergangen fremover, og vil involvere våre kunder og samfunnet til å bli med på omstillingen til en renere verden. Fortumaksjen er notert på Nasdaq Helsinki. www.fortum.no