Salgs- og servicemedarbeidere til vårt kundesenter

Vi søker etter deg som har lyst til å skape gode relasjoner og salg over telefon. Du vil være en del av teamet på vårt kundesenter, men vil også være ansvarlig for personlig måloppnåelse innen service og salg.

Arbeidsoppgaver:

Oppnå personlige salg og servicemål gjennom å:

  1. ringe nye og eksisterende kunder, både private og bedrifter, for salg av løsninger som Fortum tilbyr
  2. ha høy servicegrad i all kundekontakt via telefon, chat, e-post og sosiale medier
  3. det kan ved behov være aktuelt å behandle innkommende henvendelser fra eksisterende og potensielle kunder for å skape salgsmuligheter

Vi kan tilby:

En spennende stilling med utstrakt kundekontakt og mange hyggelig kollegaer i en solid bedrift som vokser. Fleksibel arbeidstid, hovedsakelig dagtid, men noe kveldsarbeid må påregnes. Du vil få grundig opplæring.

Dine kvalifikasjoner:

Du liker høyt tempo, har en vennlig stemme og kan takle de fleste situasjoner med mange forskjellige kunder. Evne til å skape struktur og effektivitet i salgsarbeidet vil være meget sentralt siden stillingene er nyopprettet. Du har erfaring med telefonsalg og motiveres av resultater, er uredd og har lyst til å lære mer om strøm, nye strømrelaterte produkter og elbil-bransjen.

Personlige egenskaper og erfaring er viktigere enn formell utdannelse.

Du må ha gode IT-kunnskaper.

Søknad sendes til cathrine.krogsvold@fortum.com snarest og senest 20.01.2017

Kontakt Annette Vanem Jønsson for mer informasjon, telefon 952 44 930 eller e-post: annette.jonsson@fortum.com

Om Fortum

Fortums mål er å være ledende innen ren energi. Vi tilbyr våre kunder elektrisitet, varme og kjøling, ladeløsninger for elbil samt andre energiløsninger som legger grunnlaget for en bærekraftig tilværelse for nåværende og kommende generasjoner. I Norge er virksomheten konsentrert rundt salg av strøm og ladeløsninger for elbil gjennom ladenettverket Fortum Charge & Drive.

Våre viktigste markeder er Norden og de baltiske landene, Russland, Polen og India. Fortum har 1,3 millioner strømkunder i Norden og 40 000 Charge & Drive-kunder. I 2015 hadde vi omtrent 8000 ansatte, og vi solgte for 3,5 milliarder euro. Fortums aksjer er listet på Nasdaq Helsinki.

Del :