Er du opptatt av å gjøre verden renere?

Vi rekrutter lærlinger som er opptatt av fremtidens energiløsninger. Vi har et bredt spekter av tjenester og ser frem til å hjelpe deg med å utvikle ditt fulle potensial hos Fortum Oslo Varme. Hjelp oss med å gjøre verden renere!

Vil du bli lærling hos oss?

Vi i Fortum Oslo Varme søker deg som er lærlinger i Kjemiprosessfaget, Automatiseringsfaget og Industrimekanikerfaget. Opplæringen her hos oss vil bidra til utvikling av din kompetanse i prosesser og produksjonsmetoder. Videre skal opplæringen bidra til å utvikle din forståelse for sammenhengen mellom produksjon, vedlikehold, miljø, økonomi og kvalitet. Opplæringen vil også fremme utvikling av kommunikasjonsferdigheter og evne til problemløsning.

Kjemiprosessfaget

Kjemiprosessfaget skal i Fortum Oslo Varme legge grunnlaget for yrkesutøvelse innen styring og overvåking av produksjon i vår prosessindustri samt behandling av råvann inn, avløpsvann og prosessvann.

Automatiseringsfaget

Som automatikerlærling hos oss vil du få full opplæring i montasje, drift og vedlikehold av automatiserte systemer. Typiske arbeidsoppgaver vil være kalibrering av måleutstyr og signalomformere, reparere, skifte ut, justere og kontrollere alt materiell som inngår i automatiserte anlegg.

Industrimekanikerfaget

Som industrimekaniker hos oss vil du få full opplæring i bruk av alle typer håndverktøy ved bruk i montering og demontering av maskinelementer, forståelse og tolkning av sammenstillingstegninger, utførende reparasjonssveising, vedlikehold av flere typer pumper og mekanisk produksjonsutstyr.

Høres dette interessant ut?

Da oppfordrer vi deg til å ta kontakt med Jon Ragnar Wilhelmsen som er vår kontaktperson for lærlinger.
Jon Ragnar treffes på telefon +47 947 95 092 eller

Send e-post

Vi er samarbeidspartnere med OKIO - Opplæringskontoret for industribedrifter på Østlandet.

 

F25

Bedriftskultur

Vi har sammen med våre ansatte etablert fire verdier for vår virksomhet: nysgjerrighet, ansvar, integritet og respekt. Verdiene gir grunnlag for vår bedriftskultur og fungerer som et kompass i våre veivalg.

Les om våre verdier

AU14

Ledige stillinger

Vi trenger din kompetanse for å skape en renere morgendag. Fortum tilbyr mange spennende karrieremuligheter på ulike områder.

Se ledige stillinger og søk her

AU26

Jobbe i Fortum

Vi er akkurat nå 9000 kollegaer i flere ulike land. Mange av Fortums posisjoner og team er internasjonale, og vi har daglig kontakt med kollegaer, kunder og leverandører over hele verden.

Les mer om å jobbe i Fortum