Jobbe i Fortum

Fortum ønsker å drive endringen mot en renere verden. Det skjer ved at vi tilbyr produkter og tjenester som bidrar til at vi bedre utnytter energiressursene og dermed skaper mindre forurensende utslipp, og her spiller våre medarbeidere en viktig rolle, i samarbeid med våre kunder. Vi er akkurat nå 9000 kollegaer som jobber i mange ulike land. Mange av Fortums posisjoner og team er internasjonale, og vi har daglig kontakt med kollegaer, kunder og leverandører over hele verden.

Web_city_man

Sammen er vi sterke

Våre verdier – nysgjerrighet, ansvarlighet, integritet og respekt – er grunnlaget for alle våre aktiviteter. Våre lederprinsipper bygger på åpent lederskap og tillit til våre ansatte. Dette gjør Fortum til en arbeidsplass som byr på utfordringer og ansvar, basert på stor tillit. Som medarbeider vil du bli veiledet og oppfordret til å finne dine egne løsninger og utfordre etablerte arbeidsmetoder. Lagånden er sterk og vi setter pris på folk som ønsker å jobbe sammen for å oppnå felles mål. Å feire store og små fremganger er en del av vår kultur. Vi måler og evaluerer jevnlig våre medarbeiders tilfredshet og forpliktelse til vår virksomhet, våre felles mål, kunder og ledelse. De siste resultatene fra 2016 viser at Fortums ansatte opplever trivsel, har høy arbeidsevne og føler at de har en sunn balanse mellom arbeid og fritid.

Ansatte kommer først

I Fortum kommer medarbeidernes sikkerhet og trivsel først – det er den eneste måten å lykkes i vår virksomhet. Vi sørger for sikkerhet i alle våre miljøer. Vi ser at glade og fornøyde ansatte presterer bedre og bidrar til et kreativt og effektivt arbeidsmiljø. Vi mener også at det er viktig at alle ansatte har en sunn balanse mellom arbeid og fritid. Vi spiller en aktiv rolle i hvordan vi som arbeidsgiver kan støtte våre ansatte med å øke trivselen både i hverdagen og på jobb, for eksempel gjennom energiprogrammet Energize your day. Formålet med Energize your day er å inspirere, aktivere og støtte våre ansatte i å ta vare på seg selv både på jobb og på fritiden. Programmet tilbyr ideer og verktøy for å øke selvbeherskelse, administrere stress, restitusjon, kosthold og fysisk aktivitet. Våre medarbeidere tilbys forelesninger, coaching og andre energipåfyllende aktiviteter.

Vi tar ansvar

Vi bidrar til en positiv samfunnsutvikling på store og små måter. Vi opptrer som en pålitelig, hjelpsom nabo og arbeider i nær tilknytning til lokalsamfunnet. Samtidig forventer vi at våre forretningspartnere handler på ansvarsfulle måter. Som Fortum-ansatt kan du føle deg stolt over det faktum at vi jobber med organisasjoner og prosjekter dedikert til å gjøre verden til et bedre sted!

F25

Bedriftskultur

Vi har sammen med våre ansatte etablert fire verdier for vår virksomhet: nysgjerrighet, ansvar, integritet og respekt. Verdiene gir grunnlag for vår bedriftskultur og fungerer som et kompass i våre veivalg.

Les om våre verdier

AU14

Ledige stillinger

Vi trenger din kompetanse for å skape en renere morgendag. Fortum tilbyr mange spennende karrieremuligheter på ulike områder.

Se ledige stillinger og søk her

AU37

Hva kan vi tilby deg?

Vi er virksomme gjennom hele energikjeden, fra produksjon til forbruker, i mange land. Utvikling og karrieremuligheter er store. Er du like opptatt av ren energi og sirkulær økonomi som det vi er?

Les mer om hva vi kan tilby