Ledige stillinger

Verden er i endring, energi er i endring, og det er vi i Fortum også. Vi trenger din kompetanse for å skape en renere morgendag, og vi tilbyr mange spennende karrieremuligheter innenfor ulike områder. Du finner alle ledige stillinger i vårt rekrutteringsverktøy. Å finne en jobb hos Fortum er raskt og enkelt!

Våre ledige stillinger

Fortum Markets
Vi annonserer alle ledige stillinger på Finn.no
Fortum Charge & Drive
Vi annonserer alle ledige stillinger på Finn.no 

Fortum Oslo Varme:
Vi annonserer alle ledige stillinger på Finn.no
Du kan søke på våre ledige stillinger via webcruiter.

Fortum Waste Solutions 
Vi annonserer alle ledige stillinger på Finn.no 

I vår internasjonale jobbsøkerportal finner du Fortums ledige stillinger i andre land.

Vår rekrutteringsprosess

Når du søker på en ledig stilling hos oss, ber vi om at du legger ved CV og et personlig brev i søknaden din. Du vil motta en bekreftelses-epost så snart vi har mottatt søknaden, og vi kommer tilbake til deg i løpet av de neste ukene. Rekrutteringsprosessen består vanligvis av to intervjuer. Vi streber etter å jobbe så effektivt som mulig, derfor gjør vi noen ganger det første intervjuet som et videointervju. Vi benytter ofte kompetanse- og personlighetstester for å sikre at vi som arbeidsgiver og du som ansatt passer sammen. Testene utføres i samarbeid med en av våre rekrutteringspartnere.

Har du spørsmål til oss ?

Kontakt oss

 

F25

Bedriftskultur

Vi har sammen med våre ansatte etablert fire verdier for vår virksomhet: nysgjerrighet, ansvar, integritet og respekt. Verdiene gir grunnlag for vår bedriftskultur og fungerer som et kompass i våre veivalg.

Les om våre verdier

AU26

Jobbe i Fortum

Vi er akkurat nå 9000 kollegaer i flere ulike land. Mange av Fortums posisjoner og team er internasjonale, og vi har daglig kontakt med kollegaer, kunder og leverandører over hele verden.

Les mer om å jobbe i Fortum
 

AU37

Hva kan vi tilby deg?

Vi er virksomme gjennom hele energikjeden, fra produksjon til forbruker, i mange land. Utvikling og karrieremuligheter er store. Er du like opptatt av ren energi og sirkulær økonomi som det vi er?

Les mer om hva vi kan tilby