Vil du gjøre verden renere?

Vi rekrutter lærlinger som er opptatt av fremtidens energiløsninger. Vi har et bredt spekter av tjenester og ser frem til å hjelpe deg med å utvikle ditt fulle potensial hos Fortum Oslo Varme. Hjelp oss med å gjøre verden renere!

Bli lærling i Fortum

Vi i Fortum Oslo Varme søker deg som er lærlinger i Kjemiprosessfaget, Automatiseringsfaget og Industrimekanikerfaget. Opplæringen her hos oss vil bidra til utvikling av din kompetanse i prosesser og produksjonsmetoder. Videre skal opplæringen bidra til å utvikle din forståelse for sammenhengen mellom produksjon, vedlikehold, miljø, økonomi og kvalitet. Opplæringen vil også fremme utvikling av kommunikasjonsferdigheter og evne til problemløsning.

Vi er samarbeidspartnere med OKIO - Opplæringskontoret for industribedrifter på Østlandet.

Kjemiprosessfaget

Kjemiprosessfaget skal i Fortum Oslo Varme legge grunnlaget for yrkesutøvelse innen styring og overvåking av produksjon i vår prosessindustri samt behandling av råvann inn, avløpsvann og prosessvann.

Automatiseringsfaget

Som automatikerlærling hos oss vil du få full opplæring i montasje, drift og vedlikehold av automatiserte systemer. Typiske arbeidsoppgaver vil være kalibrering av måleutstyr og signalomformere, reparere, skifte ut, justere og kontrollere alt materiell som inngår i automatiserte anlegg.

Industrimekanikerfaget

Som industrimekaniker hos oss vil du få full opplæring i bruk av alle typer håndverktøy ved bruk i montering og demontering av maskinelementer, forståelse og tolkning av sammenstillingstegninger, utførende reparasjonssveising, vedlikehold av flere typer pumper og mekanisk produksjonsutstyr.

Bli lærling

Ta kontakt med Jon Ragnar Wilhelmsen, vår kontaktperson for lærlinger.

Send e-post

Jon Ragnar treffes også på telefon +47 947 95 092

F25

Bedriftskultur

Vi har sammen med våre ansatte etablert fire verdier for vår virksomhet: nysgjerrighet, ansvar, integritet og respekt. Verdiene gir grunnlag for vår bedriftskultur og fungerer som et kompass i våre veivalg.

Les om våre verdier

AU14

Ledige stillinger

Vi trenger din kompetanse for å skape en renere morgendag. Fortum tilbyr mange spennende karrieremuligheter på ulike områder.

Se ledige stillinger og søk her

AU26

Jobbe i Fortum

Vi er akkurat nå 9000 kollegaer i flere ulike land. Mange av Fortums posisjoner og team er internasjonale, og vi har daglig kontakt med kollegaer, kunder og leverandører over hele verden.

Les mer om å jobbe i Fortum