Vil du jobbe med fremtidens energiløsninger?

Vi rekrutterer lærlinger som er opptatt av å bidra til løsninger som vil gi oss en grønnere fremtid. Vi har et bredt spekter av tjenester og ser frem til å hjelpe deg med å utvikle ditt fulle potensial hos oss!

Bli lærling i Fortum Oslo Varme

Vi er på jakt etter lærlinger innen Kjemiprosessfag, Automatiseringsfag,og Industrimekanikerfag. Opplæringen her hos oss vil bidra til utvikling av din kompetanse i prosesser og produksjonsmetoder. Videre bidrar opplæringen til at du utvikler din forståelse for sammenhengen mellom produksjon, vedlikehold, miljø, økonomi og kvalitet. Opplæringen vil også fremme utvikling av kommunikasjonsferdigheter og evne til problemløsning.

Vi er samarbeidspartnere med OKIO - Opplæringskontoret for industribedrifter på Østlandet.

Kjemiprosessfaget

Kjemiprosessfaget skal i Fortum Oslo Varme legge grunnlaget for yrkesutøvelse innen styring og overvåking av produksjon i vår prosessindustri samt behandling av råvann inn, avløpsvann og prosessvann.

Automatiseringsfaget

Som automatikerlærling hos oss vil du få full opplæring i montasje, drift og vedlikehold av automatiserte systemer. Typiske arbeidsoppgaver vil være kalibrering av måleutstyr og signalomformere, reparere, skifte ut, justere og kontrollere alt materiell som inngår i automatiserte anlegg.

Industrimekanikerfaget

Som industrimekaniker hos oss vil du få full opplæring i bruk av alle typer håndverktøy ved bruk i montering og demontering av maskinelementer, forståelse og tolkning av sammenstillingstegninger, utførende reparasjonssveising, vedlikehold av flere typer pumper og mekanisk produksjonsutstyr.

Bli lærling

Ta kontakt med Jon Ragnar Wilhelmsen, vår kontaktperson for lærlinger.

jon [punktum] wilhelmsen [krøllalfa] fortum [punktum] com (Send e-post)

Jon Ragnar treffes også på telefon +47 947 95 092

Ready for the future

Bedriftskultur

Sammen med våre ansatte har vi etablert fire verdier for vår virksomhet: nysgjerrighet, ansvar, integritet og respekt. Verdiene danner grunnlag for vår bedriftskultur.

Les om våre verdier

Working at fortum

Ledige stillinger

Vi trenger din kompetanse for å skape en renere verden. Fortum tilbyr mange spennende karrieremuligheter på ulike områder.

Se ledige stillinger og søk her

Society and people

Jobbe i Fortum

Vi er akkurat nå ca. 8 300 ansatte i flere ulike land. Mange av Fortums posisjoner og team er internasjonale, og vi har daglig kontakt med kollegaer, kunder og leverandører over hele verden.

Les mer om jobb i Fortum