Ledige stillinger

Verden er i endring, energi er i endring, og det er vi i Fortum også. Vi trenger din kompetanse for å skape en renere morgendag, og vi tilbyr mange spennende karrieremuligheter innenfor ulike områder. Du finner alle ledige stillinger i vårt rekrutteringsverktøy. Å finne en jobb hos Fortum er raskt og enkelt!

Våre ledige stillinger

Fortum Norge
Vi annonserer alle ledige stillinger på Finn.no
Fortum Charge & Drive
Vi annonserer alle ledige stillinger på Finn.no

Fortum Oslo Varme
Vi annonserer alle ledige stillinger på Finn.no og via tjenesten webcruiter.

Fortum Waste Solutions
Vi annonserer alle ledige stillinger på Finn.no 

I vår internasjonale jobbsøkerportal finner du Fortums ledige stillinger i andre land.

Vår rekrutteringsprosess

Når du søker på en ledig stilling hos oss, ber vi om at du legger ved CV og et personlig brev i søknaden din. Du vil motta en bekreftelses-epost så snart vi har mottatt søknaden, og vi kommer tilbake til deg i løpet av de neste ukene. Rekrutteringsprosessen består vanligvis av to intervjuer. Vi streber etter å jobbe så effektivt som mulig, derfor gjør vi noen ganger det første intervjuet som et videointervju. Vi benytter ofte kompetanse- og personlighetstester for å sikre at vi som arbeidsgiver og du som ansatt passer sammen. Testene utføres i samarbeid med en av våre rekrutteringspartnere.

Har du spørsmål til oss ?

Kontakt oss

 

F25

Bedriftskultur

Vi har sammen med våre ansatte etablert fire verdier for vår virksomhet: nysgjerrighet, ansvar, integritet og respekt. Verdiene gir grunnlag for vår bedriftskultur og fungerer som et kompass i våre veivalg.

Les om våre verdier

AU26

Jobbe i Fortum

Vi er akkurat nå 9000 kollegaer i flere ulike land. Mange av Fortums posisjoner og team er internasjonale, og vi har daglig kontakt med kollegaer, kunder og leverandører over hele verden.

Les mer om å jobbe i Fortum
 

AU37

Hva kan vi tilby deg?

Vi er virksomme gjennom hele energikjeden, fra produksjon til forbruker, i mange land. Utvikling og karrieremuligheter er store. Er du like opptatt av ren energi og sirkulær økonomi som det vi er?

Les mer om hva vi kan tilby