Vi fortsetter Bluzz-tradisjonen og deler ut kr 125.000,-

Bluzz 2020 - Stem på din favoritt

Fortum har fortsatt den gode Bluzz-tradisjonen i Østfold og deler ut 125 000 kr til lag, organisasjoner, foreninger eller investeringer som kommer barn og unge i nærmiljøet til gode. Søknadsfristen var 1. mars, og vi har fått inn veldig mange gode søknader. Vi har nå trukket ut tre finalister som skal kjempe om 1. premien som er 50 000 kr til sitt prosjekt. Du kan stemme på din favoritt nå. Klikk på knappen under for å komme til avstemmingen. 

50.000,- kroner deles ut i mindre andeler til klubber ut i fra behov og søknad, mens de resterende kr 75.000.- deles ut til 3  finalister som konkurrerer om kr. 50.000,- kr 15.000,- og kr 10.000,-

Gressvik BMX-klubb

Vi ønsker å bruke pengene til å oppgradere lyset på sykkelbanen. Belysningen er fra 1992 og lysnivået er ikke tilfredsstillende for BMX-sykling. BMX-banen blir brukt fra mars til november. Med treninger på kveldstid betyr at det er lange perioder hvor lys er en viktig forutsetning for rytternes sikkerhet.

Knapstad Vel

Knapstad Vel er en Velforening på Knapstad som gjennom frivillighet og entusiasme står på for å fremme ve og vel for alle sine innbyggere, store som små.  Nærmiljøanlegget har vi kalt "Knapstad Aktivitetspark". I aktivitetsparken har vi tegnet inn et areal tiltenkt sandvolleyballbane, tuftepark, pumptrack, Zipline, bmx bane, akebakke og mulig løpebane. 

Tune IL

Tune IL ønsker å gi muligheten til å trene på 3v3 fotball med vant på Tunebanen for 6- og 7-åringene. Disse banene som er lette å sette opp kommer fra 3v3 Norge og er ganske kostbare. Målet vårt på sikt er å jevnlig arrangere 3v3 turneringer for 6-7 åringer. Både som en del av seriespillet og som egne turneringer.  

Hvem er Bluzz-midlene for?

Lag/foreninger/organisasjoner i Fredrikstad og omegn.
Prosjekter som kommer barn/ungdom opptil 19 år til gode.