Charge & Drive

Charge & Drive er Fortums satsing på utbygging av lademuligheter for elbiler. Ladestasjonene finnes langs med de større veiene og ved andre trafikknutepunkter.

En forutsetning for at Norge skal kunne innfri internasjonale forpliktelser og klimamål, er at CO2-utslippene fra blant annet transport går ned. Det kan løses gjennom utbygging av tog og et bedre tilbud av kollektivtrafikk, men biltransport vil alltid være viktige for å kunne utvikle alle deler av landet.

Norge er det landet i verden med flest elbiler i forhold til innbyggerantallet. Vi i Fortum ønsker å bidra til veksten i elbiler gjennom å bygge ut lademuligheter. Med våre hurtigladere kan en elbil få fulle batterier på kun noen få minutter.

Enkel og fleksibel tilgang er en forutsetning for at elbilene skal fortsette å stjele markedsandeler fra bensin- og dieselbiler.

Gjennom mobile kartløsninger gjør vi det enkelt

Finn ladekart

Du som kjører elbil bidrar til å gjøre samfunnet mer fornybart og du bidrar til en reduksjon av utslipp av CO2 i atmosfæren. Med Fortum Charge & Drive gjør vi din innsats enklere!

Bestill ladebrikke :

Med ladekort fra Fortum Charge % Drive betaler du kun for den ladingen som du faktisk trenger, enkelt og greit. Du kan lade elbilen din i hele vårt nettverk med både RFID-brikke og SMS.

  • Mellomrask lading (400V/32 amp) koster kr. 1,00 pr minutt (på noen av våre ladestasjoner). Se fullstendig prisoversikt
  • Hurtiglading koster kr 2,50 pr minutt.
  • Ladere som ikke er merket med betaling er gratis i bruk.
  • Du vil få månedlig etterskuddsvis faktura på e-post, for miljøvennlig og gebyrfri betaling. Du kan også opprette avtalegiro- og/eller e-faktura.
  • Det vil også snart være mulig å knytte RFID-brikken til bank- eller kredittkort.

OBS! Ved å benytte deg av skjemaet under bestiller du en ny RFID brikke fra Fortum.

Bestill RFID brikke nå!