Ladekart for elbil og hvordan du bruker det


Charge & Drives ladekart for elbil gjør det enkelt for deg å finne fram til nærmeste lader, uansett hvor du er i Norge, Sverige og Finland.

Husk å lagre siden map.chargedrive.com som favoritt på enheten din, om du ikke kan laste ned appen vår, Charge & Drive, for å komme hurtig fram til ladekartet. Under følger en forklaring over alle funksjonene i vårt ladekart. Bildene er fra Charge & Drives egen app, men map.chargedrive.com er helt identisk med denne.

Under innstillinger (tannhjulet i venstre hjørne) kan du velge å sortere hvilke type ladere de forskjellige ladestedene har, slik at bare disse vises i kartet.

Har du for eksempel en Renault ZOE, vil du her kunne finne alle ladestasjoner som er kompatible med bilen din.

De forskjellige ladetypene finner du forklart ved å klikke på informasjonsknappen (Symbolenes funkjson) helt nederst under typeinnstillingene.

Under status-seksjonen får du forklart hva de forskjellige statussymbolene for ladestasjonene betyr.

Om du klikker på “Lade her” på en lokasjon finner du både status på de forskjellige laderne ved lokasjonen, prisinformasjon, spenning og effekt. 

Du kan også velge å starte lading direkte fra appen, eller sende en SMS for å starte lading på den måten. For å lade direkte i appen eller map.chargedrive.com må du være logget inn.

I søkefeltet søker du opp destinasjonen din, eller nummeret på laderen du vil til. 

Trykker du på «finn oss» åpnes Google Maps’ veiviser sånn at du enkelt kan finne fram fra der du er i øyeblikket.

I hovedmenyen øverst til høyre kan du finne din nærmeste ladestasjon basert på hvor du er hen, en FAQ, informasjon om Charge & Drive og en supportseksjon der du kan få hjelp og gi oss tilbakemeldinger. 

Vi er avhengig av tilbakemeldinger for å gi deg best mulig lademuligheter på veien. Her kan du også logge inn eller opprette en ny konto.