#NestenPerfekt

Tryggere lading

Med hjemmelader fra Fortum lader du i henhold til sikkerhetsanbefalingene fra norske myndigheter. Ladestasjonen har en kontakt som er spesiallaget for elbil, og vi oppgraderer det elektriske anlegget ditt med egen kurs i sikringsskapet, en ny strømkabel av rett størrelse mellom sikringsskapet og ladestasjonen og en jordfeilbryter type b. Da kan du trygt lade elbilen hele natten, uten å bekymre deg for sikkerheten.

Raskere lading

Norske myndigheter har vedtatt at det ikke er lov til å benytte en kurs på mer enn 10 ampere ved etablering av et fast ladepunkt som benytter vanlig stikkontakt. Det begrenser ladehastigheten til 2,3 kilowatt (kW) effekt. Moderne elbiler kan lade raskere enn dette, og med en hjemmelader fra Fortum kan du øke effekten til 3,3 kW, 7,4 kW, 11 kW eller 22 kilowatt, avhengig av hvor høy effekt bilen din kan ta imot.

Enklere lading

Med hjemmelader fra Fortum behøver du ikke finne frem ladekabelen fra bagasjerommet hver gang du parkerer, kabelen er alltid koblet til laderen og er klar til å plugges i bilen. I tillegg får du enkelt tilgang til Fortums offentlige ladenettverk, Charge & Drive.

CS1

Kontakt oss

Våre elbileksperter hjelper deg gjerne med alt du lurer på om våre hjemmeladingspakker.

Ta kontakt

 

VC2

Hjemmelading

Ønsker du å vite mer om Fortums hjemmeladeløsninger?

Les mer