Smart hjemmelader for deg som ønsker å lade to biler samtidig

Med ladepakke fra Fortum kjøper du strøm fra fornybare kilder hver gang du lader bilen, både hjemme og på tur.

Ensto Chago Wallbox

230V IT med 2 x Opptil 16 A og 2 x Opptil 3, 7 kW
Inkludert 3G-modem - Ladekabel ikke inkludert
Effektdeling*

Rente- og gebyrfri nedbetaling
1099 kr/mnd i 36 mnd

eller
betal alt med en gang for 39 564 kr 

BESTILL
Eller kontakt oss her - så hjelper vi deg!
* opptil 1 x 32 A og 7,4 kW når kun én bil lades

VC2

Ensto Chago Wallbox

Hjemmeladeren for deg som ønsker effektiv, trygg og enkel lading for to biler kombinert med et pent og moderne design.

F29

Installasjon av hjemmelader inkludert

Pakken du kjøper inneholder en standard installasjon.

E13

Strømavtalen Ladebonus

Strømavtalen Ladebonus gir deg ladebrikke fra Fortum Charge & Drive og 15 prosent rabatt på alle våre hurtigladestasjoner.

Produktegenskaper og installasjon

Dette er hjemmeladeren for deg som har behov for lading av to biler samtidig. Denne solide hjemmeladeren leveres uten fastmonterte ladekabler, slik at du enkelt kan lade alle biltyper. Ensto Chago er i vårt tilbud satt opp for 230 V IT-nett og 2 x opptil 3,7 kW enfase lading (ta kontakt dersom du har andre behov enn standardpakken). Den er også klargjort for kommunikasjon med våre fremtidige tjenester via et 3G-modem. Laderen har mulighet for effektdeling om du ønsker å lade en bil med høyere effekt når det andre uttaket ikke er i bruk, f.eks. 7,4 kW. Inkludert er også tilt-sensor (gir varsel om man kjører inn i laderen) og ladestasjonen kan også bestilles med komponenter for fremtidens elbiler som støtter Vehicle to Grid (V2G).

Produktegenskaper Ensto Chago Wallbox
Kabel Ikke inkludert kabel
Ladekontakt Type 2
Ampere 2 x Opptil 16 A
Effekt 2 x Opptil 3,7 kW
Kommunikasjon 3G-modem

Hjemmeladerens kapasitet - Hjemmeladeren er dimensjonert til å kunne lade med 2 x 22 kW vedvarende i 16 timer. Slike effektuttak er aktuelt for større parkeringsanlegg. I vårt tilbud til private boliger har vi derfor satt ned effekten totalt på ladestasjonen.

V2G (Vehicle to Grid) og øvrige funksjoner som støtter EN-ISO15118 krever installasjon av tilleggskort. Dette kan velges ved bestilling.

Installasjon

Pakken du kjøper inneholder en standard installasjon. Vår installatør vil undersøke om installasjonen i ditt hjem krever ytterligere materiell eller arbeide ut over det som tilbys i vår standardinstallasjon. 
En standard installasjon for dobbel lader inneholder: 

  • 2 stk (opptil 32 A) 2-polte automatsikringer med jordfeilbryter klasse A

  • Jordfeil deteksjon klasse B inkludert i lader

  • Inntil 10m 5-leder 6mm2 kabel inkludert merking i skap og ved lader

  • Boring gjennom inntil 2 trevegger

  • Montering, tilkobling og innjustering

  • Inntil 50 km kjøreavstand tur/retur for installatør

Eventuelle tilleggsjobber og kjøring ut over 50 kilometer faktureres med installatørens gjeldende pris. Skulle det være andre tilleggsjobber utenfor hva som er relatert til installasjon av hjemmeladestasjonen, faktureres dette med installatørens gjeldende pris. Se våre vilkår.

 

Strømavtalen Ladebonus

Få hele 15 prosent rabatt på Fortum Charge & Drives ladestasjoner når du kjøper strømavtalen Ladebonus fra Fortum til boligen din! Med vår strømavtale Ladebonus kjøper du fornybar strøm til boligen til en rimelig pris. Samtidig bidrar du til vårt videre arbeid med å utvikle og utvide ladenettverket i Norge. Du betaler kun 19 kroner i fastbeløp i måneden og 4,75 øre/kWh i påslag. Og det er selvfølgelig etterskuddsvis betaling.

Ladebrikke fra Fortum Charge & Drive

Med ladebrikke fra Fortum betaler du bare for den ladingen som du faktisk trenger ved Fortums ladestasjoner for elbil, enkelt og greit. Ladebrikken er gratis og du betaler kun per minutt du lader. Ladeforbruket faktureres etterskuddsvis. Alt fra Fortum samlet på én faktura; det gir deg full kontroll!

Vilkår

Avtalevilkårene består av standardvilkårene for hjemmeladeren, som gjelder ved kjøp av alle typer hjemmeladere fra Fortum. Deretter følger de produktspesifikke vilkårene som omhandler forhold som er forskjellige for de ulike hjemmeladerene vi tilbyr. Til sist følger vilkårene for strømavtalen Ladebonus. Dette danner til sammen avtalen mellom Fortum og deg som kjøper. Les vilkårene her!

CS14

Ring oss

Våre lade-eksperter svarer deg på alle dine spørsmål om hjemmelading mandag til fredag 08:00 - 16:00

21 49 69 10

CS15

Send oss en mail

Vi svarer på mail mandag til fredag 08:00 - 16:00

Mail spørsmål om hjemmelading
eller
Bruk kontaktskjema

 

AU11

Vi knuser elbilmytene

På bloggen Strømvippa utforsker vi elbilmytene og gir gode tips og råd til ferske elbilister.

Gå til Strømvippa