Smart hjemmelader for deg som ønsker trygg og effektiv lading

Med ladepakke fra Fortum kjøper du strøm fra fornybare kilder hver gang du lader bilen, både hjemme og på tur.

Charge Amps Halo Wallbox

Fastmontert kabel (type 1 eller type 2)
Opptil 16 A og opptil 3,7 kW og WiFi-kommunikasjon*

Rente- og gebyrfri nedbetaling
499 kr/mnd i 36 mnd

eller
betal alt med en gang for 17 964 kr 
BESTILL
Eller kontakt oss her - så hjelper vi deg!
*krever at du har WiFi tilgjengelig ved ladestasjonen

VC2
Charge Amps hjemmelader

Hjemmeladeren for deg som ønsker effektiv, trygg og enkel lading kombinert med et pent og moderne design. Laderen har fastmontert ladekabel (type 1 eller type 2) og kabelen kan byttes av elektriker.

F29
Installasjon av hjemmelader inkludert

Pakken du kjøper inneholder en standard installasjon.

E13
Strømavtalen Ladebonus

Strømavtalen Ladebonus gir deg ladebrikke fra Fortum Charge & Drive og 15 prosent rabatt på alle våre hurtigladestasjoner

Produktegenskaper og installasjon

Hjemmeladeren for deg som ønsker effektiv, trygg og enkel lading kombinert med et pent og moderne design. Laderen har fastmontert ladekabel (type 1 eller type 2) som kan byttes av elektriker. Denne hjemmeladeren er en enfase 16 A veggboks som gir opptil 3,7 kW effekt. Dersom du har WiFi tilgjengelig ved ladestasjonen vil du kunne benytte Charge Amps webportal my.charge.app til å kontrollere laderens instillinger og se historisk ladedata.

Produktegenskaper Charge Amps Halo Wallbox
Kabel Fastmontert kabel på 5,5 m
Ladekontakt Type 1 eller type 2
Ampere Opptil 16 A
Effekt Opptil 3,7 kW
Kommunikasjon  WiFi kommunikasjon      

Installasjon
Pakken du kjøper inneholder en standard installasjon. Vår installatør vil undersøke om installasjon i ditt hjem krever ytterligere materiell eller arbeide ut over det som tilbys i vår standardinstallasjon. En standard installasjon inneholder:   

  • 1 stk 20 A 2-polt automatsikring med jordfeilbryter klasse A montert i eksisterende sikringsskap    
  • Jordfeilvern klasse B i hjemmeladestasjonen
  • Opptil 10 meter 4 mm2 kabel fra sikringsskapet
  • Boring gjennom inntil 2 trevegger
  • Montering, tilkobling og innjustering av hjemmeladestasjonen
  • Inntil 50 km kjøreavstand tur/retur for installatør


​​​​​​Eventuelle tilleggsjobber og kjøring ut over 50 kilometer faktureres med installatørens gjeldende pris. Skulle det være andre tilleggsjobber utover hva som er relatert til installasjon av hjemmeladestasjonen, faktureres dette med installatørens gjeldende priser. Nye krav ifm. med NEK 400: 2018, som ble iverksatt i juli i fjor, stiller krav til installert overspenningsvern når man installerer elbilladere. Dersom dette ikke allerede er installert, kan dette bestilles samtidig med hjemmeladerinstallasjonen. Se ellers våre vilkår.   

Strømavtalen Ladebonus

Få hele 15 prosent rabatt på Fortum Charge & Drives ladestasjoner når du kjøper strømavtalen Ladebonus fra Fortum til boligen din! Med vår strømavtale Ladebonus kjøper du fornybar strøm til boligen til en rimelig pris. Samtidig bidrar du til vårt videre arbeid med å utvikle og utvide ladenettverket i Norge. Du betaler kun 19 kroner i fastbeløp i måneden og 7,25 øre/kWh i påslag. Og det er selvfølgelig etterskuddsvis betaling.

 

Ladebrikke fra Fortum Charge & Drive

Med ladebrikke fra Fortum betaler du bare for den ladingen som du faktisk trenger ved Fortums ladestasjoner for elbil, enkelt og greit. Ladebrikken er gratis og du betaler kun per minutt du lader. Ladeforbruket faktureres etterskuddsvis. Alt fra Fortum samlet på én faktura; det gir deg full kontroll!

Vilkår

Avtalevilkårene består av standardvilkårene for hjemmeladeren, som gjelder ved kjøp av alle typer hjemmeladere fra Fortum. Deretter følger de produktspesifikke vilkårene som omhandler forhold som er forskjellige for de ulike hjemmeladerne vi tilbyr. Til sist følger vilkårene for strømavtalen Ladebonus. Dette danner til sammen avtalen mellom Fortum og deg som kjøper. Les vilkårene her!

CS14

Ring oss

Våre lade-eksperter svarer deg på alle dine spørsmål om hjemmelading mandag til fredag 08:00 - 16:00

21 49 69 10

CS15

Send oss en mail

Vi svarer på mail mandag til fredag 08:00 - 16:00

Mail spørsmål om hjemmelading
eller
Bruk kontaktskjema

 

AU11

Vi knuser elbilmytene

På bloggen Strømvippa utforsker vi elbilmytene og gir gode tips og råd til ferske elbilister.

Gå til Strømvippa