Om Fortum Charge & Drive

Fortum Charge & Drive er pionerer innen ladeløsninger for elbil og er virksomme i en rekke land.

liten jente ved ladestolpe for elbil

Våren 2020 signerte Fortum en avtale om å selge majoriteten av sitt nettverk av offentlige ladestasjoner for elbiler, Fortum Recharge AS, til Infracapital, en del av M&G Plc. Fortum vil fortsatt ha fullt eierskap til digitaltjenestene for offentlig lading, i tillegg til hjemme- og destinasjonsladingstjenestene under merkevarene Charge & Drive og Plugsurfing. Charge & Drive tilbyr kundene sine tilgang til Nordens største nettverk av offentlige ladestasjoner, og er den ledende digitale mobilitetstjenesten for offentlig lading.

Ladeapp

For kundene våre som allerede har lastet ned ladeappen vil det altså ikke være noen endringer som følge av salget. Kundene våre kan fortsatt lade med appen eller ladebrikken på Recharge sine ladere. Last ned vår app for å gjøre ladingen enklere og finne ladestasjoner nær deg.

Vi jobber fortsatt for å levere gode og sikre ladeløsninger slik at du som kunde skal føle deg tryggest mulig når du er ute og kjører. Det er vår måte å legge til rette for at du skal kunne ta valgene som forbedrer klimaet og miljøet for kommende generasjoner.

Les spørsmål og svar om eierskifte her (engelsk).

Recharge

Recharge er ansvarlig for det tekniske ved laderne og for å utvide ladenettverket med flere ladestasjoner i Norge og i resten av Norden. Les mer på Recharge sin nettside.

 

Kundeservice

Har du spørsmål om betaling, fakturaer, eller hvordan bruke ladeappen eller ladebrikken?

Telefon: 22 55 54 24 E-post: chargedrive.no@fortum.com