Om Fortum Charge & Drive

Fortum Charge & Drive er pionerer innen ladeløsninger for elbil og er virksomme i en rekke land. I Norge oppførte vi vår første offentlige ladestasjon i 2012. Ladenettverket vårt nå består i de nordiske landene av 1800 ladestasjoner for elbil, hvorav 1200 av dem befinner seg i Norge. 500 av disse er hurtigladere. Våre ladere benyttes av over 70 000 elbilister.

liten jente ved ladestolpe for elbil

Fortum er Nordens største operatør av ladestasjoner for elbil. Med vårt ladenettverk Charge & Drive har vi over 1000 ladestasjoner langs norske veier. Det er vår måte å legge til rette for at du skal kunne ta valgene som forbedrer klimaet og miljøet for kommende generasjoner.

I vårt ladekart ser du hvor du kan lade din elbil.

Vi er over hele Norden

I Norge finner du oss fra Lindesnes i sør til Tromsø i nord, og om du skal på en ordentlig langtur med elbilen din i Norden støter du på oss både i Sverige og i Finland også.

Vi jobber stadig for å levere gode og sikre ladeløsninger slik at du som kunde skal føle deg tryggest mulig når du er ute og kjører.

Vi er der du ferdes

Vi har et bredt utvalg ladestasjoner langs naturlige stoppesteder ved store norske fartsårer, og vi tilbyr flere måter å lade på slik at du kan tilpasse ladingen av din elbil til hvor du skal og hva du skal gjøre.

Tilpass ladingen det du skal

Skal du noe som tar litt tid har vi normalladere du kan parkere bilen din ved, er du for eksempel på IKEA eller KIWI kan du plugge den i en mellomrask lader mens du handler og trenger du rask påfyll av energi tilbyr vi hurtiglading langs veien hos kjente stoppesteder som McDonald's og Shell.

Vi og våre kunder bidrar til en grønnere planet

I 2016 bidro vi i Fortum Charge & Drive og våre kunder til at over 25 millioner kilometer ble kjørt uten CO2-utslipp. Det tilsvarer 617 ganger rundt jorda, eller fram eller tilbake til månen én gang i uka!

Les om det her

CS1

Følg oss på Facebook

På vår Facebook-side får du rykende ferske ladenyheter, nyttig informasjon og statusoppdateringer, og du kan stille oss spørsmål om du lurer på noe om lading og elbiler.

Følg oss på Facebook

VC7

Bestill ladebrikke (RFID)

Med vår ladebrikke kan du lade din elbil ved alle våre ladestasjoner i hele Norden. Den er helt gratis å få og du betaler bare for tiden du er tilkoblet ladestasjonen.

Bestill ladebrikken her

CS14

24 timers teknisk kundeservice

Vårt kundesenter hjelper deg hele døgnet med tekniske spørsmål

Tel: 22 55 54 24

VC4

Se vårt ladekart

Se hvor du finner oss i Norge

Gå til ladekartet