Energismarte hjem og løsninger

Lad opp elbilen med Fortum Charge & Drive

Fortum Charge & Drive er markedsledende innen ladeinfrastruktur for elbiler. Våre ladestasjoner finner du enkelt via vårt ladekart, og her kan du også se driftstatus og kapasitet. På våre ladere betaler du enkelt via ladebrikken din eller via SMS.

Les mer om fremtidens ladeløsninger

Vi knekker energimyter

Fortum samarbeider med INSPIRIA science center, som ligger på Grålum i Sarpsborg. Dette er et populært opplevelses- og læringssenter i for skoleelever innen matematikk, naturvitenskap og teknologi. Senteret har åpent alle ukedager og i helgene.

Sjekk ut de knuste energimytene

Strømsparetips

Ønsker du å redusere strømforbruket hjemme uten helt å vite hvordan? Få praktiske og kreative tips og råd til hvordan du, på en enkel måte, kan redusere strømforbruket ditt. 

Hold hvilepulsen nede når strømregningen kommer

Strømvippa – alt du vil vite om strøm..

…men ikke tør å spørre om. På bloggen vår, Strømvippa.no, kan du lese om alt fra lure sparetips for hjemmet ditt til hva som rører seg av teknologiske nyvinninger og rariteter innen strøm og energi. 

Oppdag Strømvippa

Gjør et grønt strømvalg

CO2Fri er en spotpris strømavtale som er opprinnelsesgarantert fra 100 prosent vannkraft. Avtalen passer for deg som tenker på miljøet og som ønsker en gunstig strømavtale for hjemmet ditt.

✓ 100 % fornybar strøm
✓ Lavt påslag og fastbeløp
✓ Strøm til innkjøpspris

Bestill strømavtalen CO2Fri

Fortum er mer enn en billig strømleverandør. Vår visjon er å skape energi som gjør livet bedre i dag og for kommende generasjoner, samt å tilby holdbare løsninger for våre kunder. Å være neste generasjons energiselskap vil si å ha fokus på kontinuerlig utvikling innen nye, smarte løsninger; enten det gjelder fornybar energi, styringssystemer eller mikroproduksjon. Gjennom våre produkter, løsninger og samarbeidspartnere, ønsker vi å legge til rette for at det skal bli enklere for deg å bli en smartere strømkunde.

Join The Change

Bruken av elektrisitet er raskt økende. Vi må finne nye måter å skape energi på. samtidig som vi må reduserer utslipp. Vårt mål er å hele tiden finne renere måter å produsere strøm og varme på. Vi skal finne de mest effektive måtene å benytte fornybare energiressurser på, samtidig som vi ivaretar naturressursene og promotere den sirkulære øknomomien. Her finner du et utvalg av løsninger som kan bidra til å bygge en mer bærekraftig fremtid. 

Bli med på å gjøre verden renere. 

Del :