Bli strømkunde hos Fortum i dag!

Vi vil gjerne ha akkurat deg som ny strømkunde. Hos oss betaler du alltid strømmen din på etterskudd, og vi tilbyr kun spotpriser – rett og slett fordi at dette viser seg å være billigst over tid. Velger du oss som din nye strømleverandør lover vi å gjøre vårt beste for at du skal bli en fornøyd strømkunde. 

Dine fordeler som Fortum-kunde

  1. Du kan få 500 kr i rabatt når du verver nye kunder til Fortum
  2. Du betaler for strømmen du faktisk har brukt, og ikke på forskudd
  3. Du kan få 300 kr i rabatt når du tar med strømavtalen til ny bolig
  4. Du får strøm fra Nordens største strømleverandør med over 1,3 millioner strømkunder

Les mer om kundefordelene

Du er kun noen få tastetrykk unna din nye strømavtale

Å bestille strøm er hverken tidskrevende eller vanskelig, og det koster deg selvfølgelig ingenting å bytte til oss. Vi tar oss av alt det praktiske med netteier og din gamle strømleverandør. I løpet av ca en ukes tid fra bestillingsdato vil du få strøm fra Fortum i stikkontakten. Du kan få hjelp av vår avtalevelger, eller se en oversikt over alle våre strømavtaler her.

Eller har du allerede funnet din strømfavoritt? 

Da kan du gå rett til vårt enkle bestillingsskjema og bestille strøm til boligen eller hytta med en gang. Ønsker du å snakke med en av våre kunderådgivere, kan du selvfølgelig ringe oss på telefon 21 49 69 10 eller sende oss en e-post. Skal du bestille strøm i forbindelse med ny flytting til en ny bolig, eller har du kanskje bygd nytt? Bestill strøm via vårt flytteskjema.

Neste generasjons energiselskap?

Kjører du elbil, så kjenner du nok til Fortum Charge & Drive, som er ledende i Norge innen ladeinfrastruktur for elbiler. Dette er et stort og spennende område som vi har mye fokus på, men det er ikke det eneste vi jobber med når det kommer til miljøfremmede og nyteknologiske løsninger. 

Les mer her 

Join The Change

Bruken av elektrisitet er raskt økende. Vi må finne nye måter å skape energi på. samtidig som vi må reduserer utslipp. Vårt mål er å hele tiden finne renere måter å produsere strøm og varme på. Vi skal finne de mest effektive måtene å benytte fornybare energiressurser på, samtidig som vi ivaretar naturressursene og promotere den sirkulære øknomomien. Her finner du et utvalg av løsninger som kan bidra til å bygge en mer bærekraftig fremtid. 

Bli med på å gjøre verden renere