Våre strømavtaler

Velg riktig strømavtale for boligen din

Hos oss betaler du alltid strømmen din på etterskudd, og vi tilbyr kun spotpriser – rett og slett fordi at dette viser seg å være billigst over tid. Velger du oss som din nye strømleverandør lover vi å gjøre vårt beste for at du skal bli en fornøyd strømkunde. Under finner du vårt utvalg av strømavtaler!

Vanskelig å velge?

Hva med å snakke med en av våre hyggelige kunderådgivere på telefon 21 49 69 10 i stedet. Du kan også sende oss en e-post, Chat med oss eller kontakte oss på vår Facebook-side.

Fortum eStrøm er en veldig gunstig strømavtale og ligger blant de billigste i Norge. Du betaler kun 0,9 øre/kWh i påslag når du har Fortum eStrøm i stikkontakten og ingen fastbeløp.

✓ En veldig gunstig avtale
✓ Kun 0,9 øre / kWh i påslag
✓ Ingen fastbeløp
✓ Etterskuddsvis betaling

Les mer og bestill 

CO2Fri er en spotpris strømavtale som er opprinnelsesgarantert fra 100% vannkraft. Avtalen passer for deg som tenker på miljøet og som ønsker en gunstig strømavtale for hjemmet ditt.

✓ 100% fornybar strøm
✓ 8,35 øre / kWh i påslag 
✓ 49 kr i fastbeløp per mnd  
✓ Etterskuddsvis betaling 


Les mer og bestill 


Vår spotpris strømavtale eSpot passer for deg som bor i liten/mellomstor bolig med lavt strømforbruk (<18.500 kWh/år). Du får billig strøm til innkjøpspris pluss et lavt påslag.

✓ For deg i liten/mellomstor bolig
✓ 8,55 øre / kWh i påslag
✓ Ingen fastbeløp
✓ Etterskuddsvis betaling 

Netto er en billig strømavtale som gir deg som bor i stor bolig billige strømpriser (>18 500 kWh/år). Du betaler de samme strømprisene som vi gjør, pluss påslag og fastbeløp.

✓ For deg i stor bolig
✓ 5,95 øre/ kwh i påslag
✓ 39 kr i fastbeløp per mnd
✓ Etterskuddsvis betaling

Strømavtalen Enkel passer for deg som ønsker fleksible betalings-frister: Du kan selv velge når du ønsker å betale ved at du kan utsette forfallet på strømregningen helt gratis.

✓ Faktura i posten uten gebyr
✓ Variabelt påslag
✓ 69 kr i fastbeløp per mnd
✓ Etterskuddsvis betaling

Les mer og bestill   


Nå med enda bedre bonus! Få hele 15 % rabatt på lading på Fortum Charge & Drives ladestasjoner når du kjøper strømavtalen! Samt strøm fra fornybare kilder til bil og bolig.

✓ 15% rabatt på lading
✓ Strøm og lading på èn regning
✓ 19kr i fastbeløp per mnd
✓ 4,75 øre / kWh i påslag

Les mer og bestill 


NorgesSpot er laget for å passe deg som ønsker billig strøm – uansett hvor i Norge du bor. Strømavtalen gir deg garanti på at strømmen du forbruker kommer fra 100% vannkraft.   

✓ 100% fornybar strøm
✓ 19 kr fastbeløp per måned 
✓  8,25 øre / kWh i påslag
✓ Etterskuddsvis betaling

 Les mer og bestill  

Sikre deg en av Norges aller billigste strømavtalerForbrukerrådets strømprisoversikt. Ingen påslag de første 6 mnd, og deretter kun 2,05 øre/kWh.

✓ En av Norges billigste avtaler
✓ 0 øre/kWh i påslag i 6 mnd
✓ Ingen fastbeløp
✓ 6 mnd bindingstid  

Les mer og bestill