Dine fordeler som strømkunde

Hva kan vi som strømleverandør gjøre for deg? Vi er stolte av å være Nordens største strømleverandør med over 1,3 millioner kunder. Hos oss betaler du alltid strømmen din på etterskudd, og vi tilbyr kun spotpriser – rett og slett fordi at dette viser seg å være billigst over tid. Og har du noen spørsmål, så er det bare å kontakte en av våre hyggelige kunderådgivere, så hjelper vi deg.

 

Strømbransjen endrer seg, og vi jobber aktivt med å kunne gi deg gode fordeler som strømkunde; enten det gjelder å ha solcellepanel på taket eller å kunne lade elbilen din på en av våre ladestasjoner rundt omkring i Norge.

Ønsker du lavere strømregning?

Verv venner og få rabatt på strømmen: For hver nye kunde du verver til Fortum, får du 500 kr i rabatt på strømregningen. Vennen din som blir kunde får også 500 kr i fratrekk på sin regning.

Kjører du elbil? Få 15 % rabatt på ladeprisen!

Nå kan du som elbileier endelig få både elbil-lading og strøm til boligen fra samme leverandør, samlet på én faktura. Avtalen gir tilgang til alle Fortums ladere i Norge, Sverige og Finland, og gir deg 15 % rabatt på alle Charge & Drive sine ladestasjoner. 

Les mer om Fortum Ladebonus

Ta med deg strømavtalen – få 300 kr i rabatt

Få 300 kr i rabatt på strømregningen når du melder flytting av strømmen til oss. Velg en av våre gode strømavtaler, så hjelper vi deg med både bestilling og oppsigelse hos din netteier. Bestill med koden Flytting15

Meld flytting av strømmen her

Strømdeal – på toppen av strømprislisten

Sikre deg en av Norges billigste strømavtaler i dag ! De første 180 dagene betaler du 0 øre/kWh i påslag, og etter dette er Strømdeal fortsatt en superdeal – påslaget er kun 2 øre/kWh. Avtalen har 6 måneders bindingstid, og du betaler etterskuddsvis. Bestill billig strøm i dag, så sikrer du deg en av Norges billigste strømavtaler på Forbrukerrådets strømprisoversikt over spotpriser.

Full oversikt med Min side

Via Min side på fortum.no kan du levere måleravlesningen, verve venner og få 500 kr i rabatt på strømregningen, melde flytting, utsette forfallsdatoen på strømregningen, se det historiske strømforbruket ditt og se/bytte strømavtale.

Strøm og nett på en regning

Fra høsten 2016 kunne strømleverandører sende én regning til sine kunder for både strømforbruk og nettleie. For deg betyr dette at du mottar en regning mindre, og at det blir enklere å få oversikt over strømforbruket! 

Les mer om strøm og nett på en regning her!