Rabatt på strøm – Verv en venn og få 500 kr

No catch!
Leter du etter den lille haken, og synes du at dette virker for godt til å være sant? Det er det heldigvis ikke. Både du som strømkunde og de vennene du verver får rabatt uten at det koster dere noe ekstra. Rett og slett en god deal uten liten skrift.   

Å verve venner er superenkelt!

Gå inn på Min Side og start vervingen med en gang. Vi hjelper deg med å sende ut verveinformasjon til alle venner du ønsker å dele en tusenlapp med. Begynn å sanke ververabatt idag!

Ikke Fortum-kunde?

Bli Fortum-kunde i dag, så kan du også få rabatt på regningen ved å verve venner. Kjenner du noen som allerede er strømkunde? Da kan du få 500 kr i oppstartsrabatt ved å bruke deres unike vervekode når du bestiller.
Se alle våre strømavtaler
Lurer du på noe?
Har du spørsmål rundt vervingen og ververabatten, eller er du nysgjerrig på hva som skjer når du blir vervet? Les ververeglene her, eller se alle spørsmål og svar om verving.  Du er selvfølgelig også velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 21 49 69 10, på Facebook, via epost eller chat med oss.

Vi ønsker å belønne kundene våre, og tilbyr nå et spennende konsept hvor du som strømkunde kan verve en venn og få 500 kr i rabatt på strømregningen. Jo flere av personene du verver som blir strømkunde, jo større blir rabatten. Vennen din som blir kunde blir også belønnet med 500 kr i rabatt på strømregningen sin. Med andre ord; vinn-vinn!