Skredderstrøm

Nå kan du prøve oss før du velger oss.
Vi gjør det enklere for deg å velge riktig produktpakke! Prøv oss i en måned til redusert pris, så vil dine strømbehov vise oss hvilket produkt som passer perfekt for deg.

Slik fungerer det:

  • I prøveperioden betaler du kun for strømmen du bruker, vi spanderer påslag og fastbeløp
  • I løpet av prøveperioden kartlegger vi forbruket ditt og dine preferanser rundt strøm
  • Innen 30 dager får du en anbefaling fra oss. Du velger selv produktpakken som passer best for deg. 

Hvorfor Skredderstrøm?

  • Over halvparten av strømkunder ønsker å motta råd fra strømleverandøren om hvilke avtaler eller tjenester som passer best for dem
  • Bare 1 av 3 mener de har god oversikt over hva ulike strømleverandører kan tilby dem
  • 50 % vet ikke hvor mye strøm de bruker i måneden

Det er ingen bindingstid, og du kan når som helst i løpet av de 30 dagene velge produktpakken som passer best for deg. Dette kan du gjøre ved å kontakte kundeservice som gir deg en oversikt over strømforbruket ditt.

Vilkår

Skredderstrøm er et kampanjetilbud der nye kunder får prøve Fortum uforpliktende i 30 dager, kunden betaler bare for eget forbruk basert på områdeprisen fra Nordpool. Det vil ikke påløpe ekstrakostnader i form av påslag eller andre forbruksavhengige kostnader i prøveperioden. Nettleie er ikke inkludert i tilbudet. Fornøydgarantien vår blir først gjeldende når prøveperioden er over. I løpet av prøveperioden vil kunden motta en anbefaling fra Fortum basert på kundens boligprofil og oppgitte preferanser. Fortum vil anbefale den best egnede produktpakken for kunden med relevante tilleggstjenester. Produktene som anbefales er aktive avtaler som er i salg, informasjon om våre produkter finnes på www.fortum.no. Dersom kunden ikke henvender seg til Fortum for å velge en annen pakke innen utløp av prøveperioden vil kundeforholdet automatisk overføres til anbefalt produktpakke med tilleggstjenester. Det er ingen bindingstid på produktene kunden får etter prøveperioden.

Generelle vilkår