Vi gir bort 2500 kroner i lading til 50 nye varebiler i Oslo

Sammen med Oslo Kommune vil vi gjøre det mer fordelaktig for bedrifter i Oslo å velge elbil! De første 50 Oslo-foretakene som registrerer sin nye varebil i dette skjemaet får nå 2500 kroner inkl. mva i gratis ladetid i vårt nettverk, dette tilsvarer 1000 hurtiglademinutter. Ladetiden har en gyldighet på 2 år, og kan brukes på alle Fortums ladestasjoner i Norge. Når summen eller gyldighetsperioden er utgått går brikken automatisk over til Fortums standard ladeavtale med etterskuddsvis fakturering på e-post(ingen faste utgifter). Man kan følge med på eget ladeforbruk på Min side

Vilkår for kampanje

OBS! De som kvalifiserer til gratis ladetid vil motta en bekreftelse på e-post i løpet av 2 virkedager, avtalen er ikke gyldig dersom man ikke har mottatt en bekreftelse på e-post.
  1. Tilbudet gjelder de første 50 Oslo registrerte foretak som registrerer sin fullelektriske varebil (med grønne EK eller EL skilt) i skjemaet på denne nettsiden.
  2. El-varebilen må være registrert i Oslo i løpet av 2017. 
  3. Det kan kun registreres en varebil per firma. 
  4. Vi forutsetter at bilen skal brukes i nærings-virksomhet i Oslo. 
  5. Når summen eller gyldighets-perioden er utgått går brikken automatisk over til Fortums standard ladeavtale med etterskuddsvis fakturering på e-post for lading (ingen faste utgifter).
Se vilkår for standard ladeavtale her. 

Les om priser for lading i Fortums nettverk

Se alle våre ladestasjoner på map.chargedrive.com

Skriv inn riktig
Skriv inn riktig
Skriv inn riktig
Skriv inn riktig
Skriv inn riktig
Skriv inn riktig
Skriv inn riktig
Skriv inn riktig
Skriv inn riktig
Valg en Ja takk!Nei takk!
Skriv inn riktig
Registrer deg her for å få 2500 kroner i gratis ladetid