Vi gir bort 2500 kroner i lading til 50 nye varebiler i Oslo

Sammen med Oslo Kommune vil vi gjøre det mer fordelaktig for bedrifter i Oslo å velge elbil!

Varebil og ladestasjon

De første 50 Oslo-foretakene som registrerer sin nye varebil i dette skjemaet får nå 2500 kroner inkl. mva i gratis ladetid i vårt nettverk, dette tilsvarer 1000 hurtiglademinutter. Ladetiden har en gyldighet på 2 år, og kan brukes på alle Fortums ladestasjoner i Norge.

Når summen eller gyldighetsperioden er utgått går brikken automatisk over til Fortums standard ladeavtale med etterskuddsvis fakturering på e-post (ingen faste utgifter). Man kan følge med på eget ladeforbruk på Min side

Registrer deg her for å få 2500 kroner i gratis ladetid!

Jeg vil gjerne bli kontaktet for et godt tilbud på hjemmelader til min elbil

OBS! De som kvalifiserer til gratis ladetid vil motta en bekreftelse på e-post i løpet av 2 virkedager, avtalen er ikke gyldig dersom man ikke har mottatt en bekreftelse på e-post.

  • Tilbudet gjelder de første 50 Oslo-registrerte foretak som registrerer sin fullelektriske varebil (med grønne EK eller EL skilt) i skjemaet på denne nettsiden
  • El-varebilen må være registrert i Oslo i løpet av 2017
  • Det kan kun registreres én varebil per firma
  • Vi forutsetter at bilen skal brukes i næringsvirksomhet i Oslo
  • Når summen eller gyldighetsperioden er utgått går brikken automatisk over til Fortums standard ladeavtale med etterskuddsvis fakturering på e-post for lading (ingen faste utgifter)

Se vilkår for standard ladeavtale her

Les om priser for lading i Fortums nettverk

Se alle våre ladestasjoner på map.chargedrive.com